Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Depilacja laserowa sześciolatki

Polecane posty

Gość gość

Jestem mamą sześcioletniej dziewczynki. Córka ma bardzo owłosione nogi, ręce, nawet plecy, a włosy są grube i czarne. Niedawno dzieciaki zaczęły jej z tego powodu dokuczać, a jedna wstrętna baba nazwała ją na plaży "małpiatką" :/ ona bardzo to przeżywa, nie chce nosić już spódniczek ani krótkich spodenek, nawet bawić z dziećmi się już nie chce. No i w moim mieście pojawiła się możliwość laserowej depilacji. I teraz z jednej strony żal serce ściska jak ona przez te włosy płacze, ale rozsądek mówi ze to gruba przesada. Zdecydować się? I czy to by ją bolało?

Gość gość
Depilacja laserowa nie boli Ale najpierw przeszłabym się do lekarza, nie wiem może dermatolog czy endokrynolog Za dzieciaka miałam podobny problem jak Twoja córka i wierz mi, że to w człowieku zostaje

Gość gość
wlasnie, ze boli, przeciez laser wypala ci wlosa

Gość gość
Lekarz stwierdził że taka jej uroda :/

Gość kolejene narodzone zycie
u lekarza z nia bylas ? mala ma chyba jakies problemy hormonalne? ale koniecznie cos z tym zrob inaczej bedzie miala zanizone poczucie wlasnej wartosci i to najlepiej jeszcze zanim pojdzie do szkoly dzieciaki sa okrutne moze nabawic sie kompleksow na cale zycie

Gość gość
Dobrze zrobiony laser nie boli Ja bym się zdecydowała Po co dziecko ma cierpieć i popadać w kompleksy A dzieci są okrutne i będzie ofiarą

Gość wykorzystajsytuacje
nie taka jej uroda tylko ma hirsutyzm - na bank! tez to mam niestety :( mam 22 lata i tez nie jest mi za wesolo wiec ją rozumiem

Gość gość
U lekarza byłyśmy już jak była malutka, hormony w porządku. Do szkoły już chodzi, właśnie w przedszkolu ją "uświadomili" że nie każdy tak ma.

Gość gość
To nie hirsutyzm, robiliśmy badania w tym kierunku.

Gość gość
Masz na myśli SZEŚCIOLATKĘ? 6-latkę? a nie 16-latke? 6-latka płaczę przez włosy??

Gość gość
Też w jej wieku już płakałam przez włosy a dokładniej przez rówieśników Jeżeli masz możliwość jej pomóc tą depilacją to to zrób Przynajmniej na rękach Pewnie z czasem też wąsik się pojawi

Gość gość
Tak, sześciolatkę, chodzącą do zerówki. Też byś płakała gdyby Ci codziennie powtarzali że wygladasz jak wilkołak.

Gość kolejene narodzone zycie
jesli masz mozliwosc i pieniadze zrób jej ta depilacje!! bedzie Ci wdzieczna cale zycie nawet nie zdajesz sobie sprawy jak tego typu rzeczy rzutuja potem na obraz samej siebie i w ogole calego swiata:( chcesz miec zakompleksiona, zaleknioną, zamknieta w sobie córke? zamiast noramlanej pewnej siebie dziewczynki dla ktorej kontakty z rowiesnikami sa przyjemnoscia?bo powinny byc.. wrecz prosze Cie w jej imieniu abyś to dla niej zrobila

Gość gość
No właśnie pocieszałyśmy się że przynajmniej wąsika nie ma. Żeby było śmieszniej, włosy na głowie ma cieniutkie i rzadkie. Myślę, że ten tysiąc mogłabym poświęcić żeby ja uszczęśliwić. Bo chyba to nie bedzie kosztować więcej, skoro u dorosłej kobiety jest o wiele większą powierzchnia do wygolenia.

Gość gość
Cały czas mam wrażenie, że powinnaś zapytać o opinię jeszcze innego lekarza. A depilacja laserowa mogłaby załatwić sprawę, tylko konieczne jest upewnienie się, czy nie wpłynie niekorzystnie na zdrowie tak małej dziewczynki. Domyślam się, że problem nie jest błahy, bo sama pamiętam jak okrutne potrafią być dzieci...

Gość dżezzmen
nie ma czegos takiego jak bezbolesna depilacja laserowa, niestety. wypalasz cebulke wlosa i jakby nie bylo wykonane, boli.

Gość dżezzmen
aha boli, ale jest do zniesienia of kors ;)

Gość Depilacja123
Hej, polecam depilację laserem diodowym w salonach Delux, są w kilku miastach Polski, ja swoje zabiegi robię we Wrocławiu, już po pierwszym zabiegu są efekty! To jest strona salonu: depilacjalux.pl !!!! Jeśli któraś z was chce mieć 20% zniżki na pierwszą depilację (niezależnie od ilości depilowanych miejsc) to niech do mnie napisze na e-mail: depilacja123@gmail.com !!!!!!! Jeszcze przez jakiś czas są promocyjne ceny depilacji, a każdy kolejny zabieg serii jest liczony wg cennika z dnia pierwszej depilacji! Warto się pospieszyć ;)