Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o takich butach

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie, co myślicie o takich butach na jesień?ccc.eu/pl/woman/catalog/all/317849 ccc.eu/pl/woman/catalog/all/317816 ccc.eu/pl/woman/catalog/all/317847 Tak, wiem, sztuczny materiał, nie skóra, bla bla bla. Nie stać mnie na skórzane buty, bo muszę jeszcze kupić kozaki, a na te nie będę żałować, bo mam jedną parę i muszą być wytrzymałe, a na jesień mam inne buty.

Gość gość
Sorki, że linki w takiej formie, ale normalnie wyskakiwał spam, musicie sobie skopiować...

Gość gururuurbsbsaaa
nie podobaja mi sie

Gość gość
wszystkie fajne.

Gość gość
Dzięki za opinię :) Najbardziej podobają mi się te pierwsze, ale nie jestem pewna czy taka podeszwa długo wytrzyma ;P

Gość gość
a mi najbardziej środkowe. pozostałe trochę za mało kobiece

Gość gość
nie kupuj w ccc bo przepłacasz w necie można kupić już podobne za 56zł wystarczy poszukac

Gość gość
ja kupuję buty w marketach po 30 zł i nie narzekam.

Gość gość
buty.shopalike. pl

Gość CycochiDupoch
beznadzieja. W tych butach to nawet foot femdom bys nie zrobiła. A idź ty ;)

Gość 0 Terenia 0
Najbrzydsze buty świata :O🖐️

Gość gość
ładne te buciki, aczkolwiek ja lubię jak jest jakis obcas choc niewielki ale te też mogą być. W ogóle to zauważyłam, że ccc mają teraz fajne te buty w kolekcji jesiennej, niestety jak zwykle nie mam kasy... czekam na przeceny ;) wiekszosc butow mam z ccc i są naprawde bardzo dobre i wytrzymale, chodzę w nich po kilka lat.

ja na allegro kupiłam mokasyny zamszowe za niecałe 100 zł a na stronie buty.shopalike. pl prawie identyczne kosztują 400 zł. 300 zł płacić za markę to lekka przesada.

Gość gość
Ja obcasów nie lubię. Noszę je tylko na jakieś okazje, bo na nasze chodniki zwyczajnie się nie nadają ;P Przez internet nie lubię kupować. No chyba, że coś najpierw przymierzę, a potem kupię to w internecie. Muszę coś zobaczyć, dotknąć, a nie tak tylko ze zdjęcia...

Gość gość
do gość z 11:42 Co to za reklama obuwia z CCC? Od kiedy oni mają dobre, wytrzymałe buty? Szajs, który rozpada się nim się sezon zakończy. Odradzam wszystkim te sklepy. Ja w każdym razie omijam z daleka i zachodzę do znanej konkurencji, bo jeszcze nigdy nie żałowałam zakupu w Dei..... :)

Gość gość
tez wole deichmanna.

Gość gość
ja tez wole. Kiedyś CCC mialo dobre buty, jak w podstawówce bylam bo pamietam ze buty na zime miałam 3lata i dale były dobre, więc oddałam sąsiadce. Wtedy były inne czasy :)

Gość gość
przecie brąz na butach niemodny już!

Gość Ludziee
Fajne, sama mam podobne i czesto je nosze.

Gość gość
Ja osobiście wolę CCC niż Deichmana, bo jakościowo to samo, a CCC ma zwyczajnie ładniejsze buty (chociaż kiedyś było inaczej). Co do tego, że brąz nie modny, to mi to akurat zwisa, bo nie patrzę na to co modne, tylko co mi się podoba ;)

Gość gość
dżentelmen - większość moich butów mam z ccc i jeszcze ani jednej reklamacji na koncie ;) także chyba zaryzykuję, wiadomo wolałabym kupić jakieś skórzane, ale tak jak pisałam czeka mnie jeszcze zakup zimowych, a na tych nie zamierzam oszczędzać, więc jesienne muszą być po kosztach ;) Zwłaszcza, że jesienne będę nosić zamiennie z innymi, a zimowe codziennie (a zimy ostatnio długie ;P)

"eszcze ani jednej reklamacji na koncie " oby się dalej nie trafiła bo wówczas przekonasz się co to znaczy spychologia i ch.ujowa obsługa klienta

Gość gość
ohydne

Gość Guliwer67
Mi średnio się podobają ja osobiście wole takie buty jak tutaj http://shop.heydude.pl/ proste eleganckie i przede wszystkim bardzo wygodne a nie jakieś dziwaczne.