Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ktora farbowala wlosy z rudego na blond

Polecane posty

Gość gość

naturalny mój to ciemny blond, od 2 lat maluje sie na rudo ale już mi to obrzydlo, zwłaszcza ze rudy szybko płowieje..chciałam umawlowac wlosy na blond trochę jaśniejszy niż mój naturalny, czy ktoś z was zmienial kolor z rudego na blond, czy wyszedł wam zamierzony efekt? wiem ze musze dokonać dekoloryzacji ale chciałabym wiedzieć czy potym osiagne zamierzony efekt..

Gość 0 Terenia 0
Osiągniesz zamierzony efekt po dekoloryzacji, ale włosy będą w c**j.owym stanie, możliwe, że będą się kruszyć - zwłaszcza jeśli stylizujesz je na gorąco, tj. lokówką lub prostownicą 😴

Gość gość
żadnej dekoryzacji !!! chcesz miec białe u nasady a reszte pomarańczową ? rozjasniacz + touch i uważaj na durne rady bo nie wyjdziesz z domu przez tydzień

Gość gość
rudy + żółty = zielony :D

Gość gość
lepiej się udać do doświadczonego fryzjera/fryzjerki

Gość gość
dwa razy. Pierwszy raz - u fryzjera, pasemkami, trwało to długo. Za drugim razem zrobiłam to po swojemu. Nałożyłam dekoloryzator, zmyłam - jeszcze były "nie takie". Nałożyłam drugi raz. Na drugi dzień nałożyłam farbę w kolorze, jaki chciałam uzyskać. Włosów nie poniszczyłam, z kolorem też ok.

Gość gość
No wlasnie jutro mam isc do fryzjera,chcialam miec ladne wlosy na sobote,mam nadzieje ze nie bede zalowac, dodam ze mieszkam w uk,jak pytalam powiedzialam ze trzeba nalozyc bleach wiec to chyba o rozjasniacz chodzi. Kiedys mialam 2 trwale,zniszczyly mi wlosy ale po paru miesiacach doszly do bardzo dobrej kondycji,teraz tez mimo farbowania wiec mam nadzieje ze tersz,tez nie ucierpia zbytnio. Musze to zrobic bo juz nie moge na siebie patrzec..