Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wymówki i dziwne zachowania dorosłych mężczyzn

Polecane posty

Gość gość

mój były z którym byłam pół roku nagle przestał się odzywać a po 2 miesiącach odezwał się z przeproszeniem że miał problemy z policją i że nie mógł się kontaktować dla mojego bezpieczeństwa. A jak pytałam co się stało to że nie może mówić. Zerwałam kontakt a po kilku miesiącach on na sex mnie namawia. Ostatnio mi pisze że się żeni ale wciąż mnie kocha. Paranoja

Gość fana na na dana lana
to nie paranoja, ale chory człowiek. uciekaj od niego!!!!!!!! cholera, uciekaj!

Gość gość
ja już od dawna jestem w szczęśliwym związku z wartościowym człowiekiem który mnie kocha ale facet nie odpuszcza domniemany ślub za miesiąc a on pisze codziennie kilka razy. Mój własny narzeczony jest już bardzo zły o to

Gość fana na na dana lana
zmien nr telefonu - wiem co mowie. tacy faceci niszcza zycie. s*******i zycie swojej malzonce niedoszlej, tobie, twojemu facetowi... wgl policja? ukrywal sie? a teraz nagle slub? wtf? PRZEciEZ TO BUJDA. A ten facet jest CHORY. Uciekaj!

Gość gość
Dlaczego nie chcecie normalnego mężczyzny?

Gość gość
wyprowadziłam się do mojego. A ukrywać się miał 4 lata temu bo wtedy ze mną był. Później długo długo nic nagle sms z pytaniem czy mam ochotę na sex i jakieś 8 miesięcy temu on do mnie że kocha ale się żeni z inną i że zostawiłby ją bez niczego jakbym tylko chciała wcześniej jeszcze tłumaczyłam że jestem szczęśliwa w związku ale nie docierało. Teraz nic nie piszę już ale on nie odpisuje

Gość gość
*odpuszcza

Gość gość
ależ ja teraz mam normalnego i jestem szczęśliwa. To zachowanie byłego mnie... denerwuje i zastanawia czy on myśli że jestem taka głupia