Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawiedziona88988

Chłopak nie dotyka moich piersi

Polecane posty

Gość Zawiedziona88988

Sypiam z chłopakiem od jakiś 2 miesięcy. Podczas gry wstępnej nigdy nie ściąga mojej koszulki, nie pieści i nie dotyka moich piersi. Czy wynika to z tego że mam mały biust (70 B) i go po prostu nie podniecam?? Brakuje mi tego rodzaju pieszczot, a on cały czas twierdzi że mu się podobam i go podniecam. Tylko ja mu w to nie wierzę..

Gość gość
ile lat?

Gość gość
Mogę go zastąpić

Gość Zawiedziona88988
ja 25 on 26

Gość gość
moze trzeba go zachecic i samemu zdjac koszulke

Gość Zawiedziona88988
Wiem że mam mały biust ale nigdy nie miałam z tym problemu aż do teraz :(

Gość Andrzej44
Może niedoświadczony?

Gość gość
mam to samo mnie piersi podniecaja nawet jeszcze bardziej niz mineta mialam dwoch facetow ktorzy ssali jak oszalali a ten teraz jak sie sama nie umomne to nic i tez tak samo jak ty myslalam bo mam takie same wymiary jak ty i ja wiem ze mam male piersi

Gość gość
no to sciagnij koszulke i podsun mu cycka pod nos.jak zobaczy jaka ci to frajde daje,to potem sam juz bedzie zaczynal

Gość gość
ja to jestem glupia bo jeszcze sama mu mowie ze mam male cycki i on pewnie jak tak nie myslal to pewnie tez juz tak mysli

Gość Zawiedziona88988
Sama już nie wiem co mam zrobić. On już miał przede mną partnerki to raczej ja nie jestem doświadczona. Nie mówię że mam małe piersi itp...ale on chyba woli wielkie silikonowe biusty i to stąd..

Gość gość
a to tez poprzednie miały takie wielkie ?

Gość Zawiedziona88988
większe ale nie silikonowe :)

Gość gość
Może w trochę pośredni sposób zainteresuj go swoim biustem. Wykorzystaj atuty małych piersi - świetnie prezentują się bez stanika. Poszukaj okazji, żeby ładnie je zaprezentować, tak, żeby zwrócił uwagę innych. Np. nie załóż stanika na swobodny plenerowy wypad, może jeszcze pogoda na to pozwoli. Dopasowana koszulka na ramiączkach, sportowy top lub luźna bluzeczka plus coś na wierzch - na początek i dla pozorów przyzwoitości. Jak zrobi się ciepło i w odpowiednich okolicznościach zdejmujesz wierzch i pokazujesz co tam masz – jak dopasowane to piękny owal piersi i niewątpliwie w tej sytuacji sterczące bezwstydnie sutki albo sutki rysujące na luźnej bluzeczce ślady figlarnego skakania lub dostojnego kołysania piersi. Jak po powrocie z takiego pokazu nie zajmie się twoimi piersiami to nie facet.

Gość gość
jesteś zawsze w koszulce i on myśli, że się wstydzisz ją zdjąć. Nie chce zrobić Ci przykrości i tam nie zagląda. Proste... :)

Gość Zawiedziona88988
ze ściąganiem majtek jakoś nie ma problemu :)

Gość wielbiący biusty
Noś bluzki koszulowe bez stanika. To jest super podniecające faceta rozwiązanie i będzie musiał zainteresować się Twoimi cycuszkami.

Gość gość
do d*pcenia ściągnięcie majtek - rzecz konieczna, koszulki - nie. Rzeczywiście najprostszą sprawą jest żebyś to ty zdjęła koszulkę. Sama zdecyduj czy na samym początku, czy z jakąś specjalną oprawą. Może, np w pozycji na jeźdźca przesuń niby przypadkiem dłońmi po piersiach, troszkę pobaw się sutkami. Obserwuj jego reakcję, na 90% zobaczysz akceptację, wtedy śmiało kontynuuj.

Gość gość
mysle ze twoj chlopak jest ukrytym gejem.

Gość gość
chodzenie na co dzień bez stanika to też dobry pomysł. Jak są jakieś ograniczenia - np do pracy czy szkoły, to przebieraj się zaraz po powrocie do domu. Zawsze jakoś ciekawie - albo trochę przejrzyste, rodzaj materiału, dopasowane lub z wycięciami odsłaniającymi biust w wybranych pozycjach.

Gość ok i ok
Zmień chłopaka

Gość leniooooo
Ja tez mam miseczke B i moj facet zawsze lubial dotykac moje piersi...

Gość ok i ok
Jak nie dotyka to go nie podniecasz pewnie skrycie fantazjuje o DD

Gość gosctaki
Może się czegoś krępuje np odrzucenia z twojej strony i dlatego nie dotyka twoich cycuszków. Albo po prostu to leń i robi wszytko na odpiernicz liczy się tylko jego przyjemność.

Gość gość
albo tego nie lubi moj woli robic minete wiadomo ja lubie to i to ale wole pieszczenie piersi ale niestety o to musze sie dopominac

Gość gość
nie lubi

Gość gość
pewnie ich nie lubi i zająłby się nimi jakbyś miała wieksze (ja niestety na takiego trafiłam)

Gość gość
właśnie faceci dlaczego tak się dzieje ???

Gość gość
Bo faceci w dzisiejszych czasach są coraz to dziwniejsi, ja nie wyobrażam sobie seksu z kobietą bez wypieszczenia jej ciała... całego ciała, centymetr po centymetrze. I kompletnie nieistotne jest to czy kobieta ma piersi małe czy duże, piersi to piersi :)

Gość gość
Ja mam ten sam problem lecz nieco większe bo C ale po ciąży. Sądzę że zostanę sama