Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A ja tam wole wiedzieć

Czy to duży penis

Polecane posty

hejka ;) mam pytanko,jeśli facet kupuje gumki ze średnicą 56mm to jest chojnie obdarzony?? ;) to ile może mieć w obwodzie? Pozdrawiam :)

Gość gość
kretyn

Dobra nick jest niejednoznaczny bo nie wiadomo czy pytanie jest od kobiety czy mężczyzny... a więc jestem kobietą i pytam z ciekawości...

Gość A ja tam wole wiedziec
Bo się zastanawiam czy to bardzo duży czy nie.i czy może się okazać,że mnie będzie bolało...?

Gość gość
cyt. hejka mam pytanko,jeśli facet kupuje gumki ze średnicą 56mm/5,6cm to jest ch*j nie obdarzony?? 🌼 to ile może mieć w obwodzie? Pozdrawiam 👄 GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG Moja droga, oblicz se sama: obwód = 2pi x r =2 x 3,14 x 5,6cm= 36,16cm. Kobieto, toż dorosły ogier tyle ma!!! Może on kopuluje z klaczą i zakłada takiego kondoma, bo nie chce jej zapłodnić?. Wygoń go na 4 wiatry, bo Ci rozpierrdoli pizzdę 🖐️

Gość gość
gosc skoro srednica ma 56 mm to do wzoru podstawiamy polowe, a wiec 28.. Wtedy wzór = 2*3,14*2,8=17,7cm. Ale to i tak koński rozmiar :D Tak mi się wydaje...:D

ale właśnie chodzi o to,że gumka 53mm jest za ciasna dla niego..więc wybiera 56mm.czyli tak naprawdę to nie wiadomo czy ma penisa 56mm czy ciut mniejszego ;) Ale jesli jest to koło 17cm to faktycznie dużo... takiego to w życiu nie wiadziałam a już nie mówię o tym żeby mieć w środku... jakoś moi faceci zawsze mieli takiego,że gumka 53mm była ok ;) Oprócz jednego :D bo każda gumka była za duża :P

Dobra,a którąś z kobiet miała do czynienia z większym interesem,bo jestem ciekawa jakie są odczucia? ;)

Gość gość
Jak kiedyś miałam takiego faceta , nie wiem ile miał w obwodzie ale był bardzo gruby . Mój mąż ma 15 cm obwodu a tamten był duzo grubszy . Do tego jeszcze wielka szeroka głowka . Byłam jeszcze młoda i niedoświadczona więc z seksu nic nie wyszło bo okropnie bolało .

Nie spamować proszę...