Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zong

Polak w Uk

Polecane posty

Gość gość
autorka postu zakompleksiona?? hahwhaha a moze swm jestes jakim kolesiem co?? prawde napisala

Gość gość
Juz pisalem swoj do swego ciagnie. Mieszkacie po 40 w 3 bed to kto normlany tka mieszka? Skoncz szkole jedna z druga, naucz sie jezyka znajdz lepsza prace to ponzasz takich samych polakow. A Ty bys chciala , zeby z twojego nieudolnego zycia uratoeal Cie rycerz na bialym rumaku. Biznesmen ktory zakochal sie w kelnerce ??? to k***a nie te czasy Glupie pipiki. Z********ac do szkoly bawoly. :D

Gość gość
W UK to same wsiury, gardzę nimi, mój facet jest Anglikiem (rodowitym, a nie jakimś bambusem) i lepiej trafić nie mogłam, a jak widzę polaczków na ulicy to przechodzę na drugą stronę, żal na nich patrzeć, nie chcę mieć z nimi nic wspólnego, jak nie potrafią się zachować, nie mają ani kultury, ani klasy, ani inteligencji to niech siedzą sami z piwem w łapie pod jakimś polish shopem

Gość gość
szkoda, ze sama takim wsiurem jestes... :o

Gość gość
Jestes wsiurem i takim szczesliwym ze ma czas jeszcze na kafe pisac :D KAzdy ci zyczyz szczescia ale co cie obchodzi cudze zycie skoros taka szczesliwa. Wstawnumer seryjny tego anglika zobaczymy czy nie podrobka :D

Gość ŻAl mi was POlacy
Oj zal.. Zalozyli forum "poza polska" zeby sie obrzucac gownem- jeden drugiego. Jak macie problem z polakami albo polkami to won na angielskie forum gadac z angolami albo ciapakami !!! Smutno mi sie robi jak was czytam i wstyd mi sie robi jak slucham co o nas- Polskim narodzie mowia za granica;] Smieja sie z nas ze polak polaka by w lyzce wody utopil, ze kazdy inny narod potrafi sobie pomagac, jeden sie za drugim wstawi a my = rywalizacja, wykorzystywanie a potem obrobienie d**y i przerzut na kolejnego nic nieswiadomego polaczyne ;] Czasami plakac mi sie chce ze pochodze z Polski ;/

Gość 1231231230
autorka napisala prawde. Przyjezdzaja tacy kartoflancy i tylko narzekają. klamia, kradna, chleja, cpaja i mysla ze sa super....buhahaha!

Gość gość
przyjechałem do pracy w uk bo w Polsce narobiłem długów niestety jestem już ponad rok długi spłacone :) pracuje przy recyklingu opadów komunalnych znaczy się śmieci i nie narzekam długi spłaciłem kończę kurs angielskiego i na operatora wózków widłowych myślę jeszcze nad prawem jazdy na ciężarówki mam nadzieje że znajdę lepszą prace na samym początku jest trudno ale trzeba jakoś to jakoś przeżyc jest ciężko ale można przeżyc tylko nie można czekac aż ktoś ci coś da trzeba walczyc o swoje

Gość gość
w koncu ktos rzeczowy i pisze jaka jest prawda. Nie jest lekko. Człowieku wielki respekt ze ciezka praca poprawiasz sobie zycie i nie pierolisz jak potluczone menagery ze zmywaka tutaj kim oni to nie sa i jakie biliony zarabiaja. Masz pomysl i powodzenia w jego realizacji. Ja za rok zjezdzam bo wole moze pracowac za mniej ale juz odlozylem ile chcialem i pieniadze zainwestuje w prace w PL. Ale jak ktos nie ma ambicji to cale zycie w UK przy lini a pozniej same milionery jak ktorego zapytasz :)

Gość gość
Co tam musze sie pochwalic. Mam prawdziwego Anglika z angielskim paszportem. Zazdrosc was zjada ? Moj Mohamed jest cudowny. Mieszkamy w naszej councilowskiej willi i poswiecamy czas na to co lubimy. Czyli dzieci i ciderek. Nasza milosc jest wielka. Kazda Polka patrzy na mnie z zazdroscia ze mam tak wspanialego narzeczonego. A polaczki pluja jadem ze nie maja tak jak mój ukochany wspanialego bmw 3.0 silnik 2001 zazdrosc was bierze biedaki. Ze ja w wieku 20 lat tyle osiagnelam. Bo jestem zdolna wspaniala i mondra. Znam tez jezyki angielski pakistanski i francuski chyba najlepiej. Obecnie nie pracuje bo dla ludzi z moim wyksztalceniem nie ma pracy w tym kraju. Za to mój miły mnie utrzymuje i zabawia w nocy. Bo poznal sie na mojej niezywklosci i inteligenci. Bedziemy razem do konca zycia obiecal mi to juz. Nie to co głupie polaczki co tu pracuja. Niech widza jak sie bawi szlachta.

Gość wypier dalaj
gosciu wyzej bo sie na kazde forum wcinasz i probujesz sprzedawac swoj rasizm, jak ci sie muzulmanie nie podobaja to stan przed meczetem o 5 rano i im to powiedz a nie zasmiecasz nam tu topik swoimi frustracjami ;] powodzenia

Gość gość
Racja, widzę ten wpis w każdym topicu. Co po niektorzy sie bardzo nudzą bo nie mają własnego życia i stąd sie biorą codziennie prowokacje na forach.

Gość 01teraz
a poszli won....obleśne polaczki....a tfu !!!