Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Likely

Karmienie piersia pytam sie

Polecane posty

Gość Likely

Drogie panie. Mam pytanie....czy sa tu panie, ktore zrezygnowaly z kamieni a piersia I jak to wplynelo na stan ich biustu. Czy to prawda, ze staja sie wieksze I jedrniejsze, bo to ze od kamienia moga obwisnac, to Wiem, a nie chcialabym tego..... Z gory dziekuje tez zagorzalym mamom karmiacym, ale zdania I tak nie zmienie, bez wzgl na to jakich argumentow uzyjecie. Z gory dziekuje za rady :)

Gość gość
Tzn na jakim etapie?w ogole nie zaczynaly? Biust przygotowuje sie do karmienia w trakcie ciazy,wtedy produkuje sie tkanka.gruczolowa wiec pozniekszy brak stymulacji hormonami powoduje zanik tkanki i tak robia sie flaki. Juz sama ciaza zmienia ksztalt biustu.

Gość gość
Karmienie nie ma żadnego wpływu na wygład piersi. Piesi zmieniają się w ciąży . Nie jedna kobieta która karmiła 2 lata ma ładniejszy biust niż to co nie karmiła wcale.

Gość Likely
Chodzi mi o takie panie, ktore w ogole nie zaczynaly nawet karmic........bo tez nie zamierzam sie deformowac jeszcze bardziej. Ogolnie ciaza to masakra.....niestety.....

Gość gość
Jak chcialas zachowac ksztalt biustu to trzeba bylo sobie surykatke wynajac.piersi ci sie zmienia,karmienie nie deformuje ksztaltu,bo niby jak?to zmiany hormonalne w ciazy zmieniaja.

Gość gość
Piersi zmienia ciąża a nie karmienie piersią .

Gość gość
moja kuzynka nie karmila,a cycki jej obwisły masakrycznie.a ja karmiłam ponad 2 lata i mój maz uważa ze mój biust jest wciąż piękny.ja tez nie narzekam.oczywiscie widze lekka zmiane ,ale nie ma tragedi

Gość gość
ee tam gadanie ze ciąża zmiania biust, mi tam nie zmieniła, nawet rozmiar mi się nie zmienił, piersi jakie miałam przed ciąża takie miałam i w ciąży, no może więcej żyłek było widać. teraz karmie piersią już 6 mc, piersi wielkościowo cały czas takie same, ale troszkę obwisły, ale nie dużo;) wciąż są ładne;)

Gość gość
Ja nie karmilam piersia w ogole. Podjelam decyzje jeszcze przed zajsciem w ciaze. Biust powiekszyl sie naprawde minimalnie, pokarm mialam przez ok. tydzien i zaraz juz zanikl. Wyglad piersi nie zmienil sie w ogole.