Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 20 lat jak wyjde za maz to tylko za 40 latka

Polecane posty

Gość gość

młodsi mnie nie interesują normalne?

Gość gość
bardzo dobry pomysł, tylko musisz pędzić tego starego pryka do roboty, by ci zostawił majątek, bo jak wdówka to tylko wesoła wdówka i kasiasta

Gość gość
naprawdę faceci przed 35 rakiem mnie nie interesują wcale tylko starzy odkąd pierwszy raz się zakochałam tak było...

Gość ja mam 20 lat ty masz 20 lat
co ty chcesz stara polska kinematografie odswiezac? :classic_cool:

Gość gość
no i masz racje ja zrobiłam podobnie różniaca 15 i jest gitara na maksa

Gość gość
podobno dziewczyna wychowywana bez ojca starego sobie szuka no mój ojciec rzeczywiście ideałem nie jest.... jaka jest tego przyczyna nigdy nie interesowali mnie rówieśnicy...

Gość gość
u dziadków przed wojno to norma 15 20 lat byla

Gość gość
nie , ja mialam ojca normalnego i mam dalej

Gość gość
wydaje mi się ze napoczątku będziesz zadowolona ale problem się pojawi jek będziesz miała 30 a on 50 to już jest przepaść bo faceci w tym wieku (nie wszyscy ale większość) to stare dziady i nawet nie będzie mu się chciało ruszyć d**y z przed tv. nie pojedzie z tobą na szaloną wycieczkę itd. tylko zawsze będzie mądrzejszy. teraz jest fajnie bo ci imponuje byle 40latek(doświadczony, ma prace i auto ) ale za 10 lat sama to będziesz miała i popatrzysz na tego już 50latka i powiedz w duchu co ja k***a robię z tym starym dziadem (nie chcę nikogo obrażać ale związek z taka różnica wieku może się skończyć takim myśleniem). pozdrawiam

Gość gość
mój ojciec za niedługo 60 lat skończy ale on z charakteru to na 20 latek któremu hormony szaleją chciałabym mężczyznę który by mi po ojcował

Gość gość
no naprawdę 0 zainteresowania rówieśnikami nigdy w życiu nie zainteresowałam siec rówieśnikiem tylko starszymi po 40 wstyd ze nawet żonatymi

Gość gość
Popieram. Facet powinien być 10 -15 lat starszy od kobiety. Dlaczego ? A otóz dlatego,że kobieta niestety starzeje się biologicznie i mentalnie o wiele szybciej. Mało jest kobitek, które mają po 50 lat, wyglądaja i czują się młodo. Natomiast facetów 50 letnich i fajnie wygladających jest mnóstwo. Poza tym facet w wieku ok 40-50 lat zaczyna oglądać się za młodszymi, bo w domu nie dostaje dostatecznej ilości seksu i zainteresowania wiecznie zmęczonej zony ( a ona ma prawo być zmeczona: pracą ,dziećmi, domem i gotowaniem męzowi), no ale prawo, prawem, ale natura tak faceta stworzyła, że on szuka innej zdobyczy. Mało tego, szuka nawet wtedy kiedy d**y dostaje w miare na czas i ma wszystko czego mu potrzeba z jej strony, też na czas. Niektórzy określają to jako kryzys wieku średniego i szukanie dowartościowania się przez samca, ale chorobcia z czego tak do końca to wynika to nie wiadomo. Sposoby na zatrzymanie faceta i jego miłość na zawsze są 2 1) Jest dużo starszy i ma fajną młodszą zonę 2) Jest może i młodszy nawet ,ale musisz go zajeżdzić seksualnie, tak,zeby po wyjściu z domu na słowo seks miał odruch wymiotny. Popatrzcie na świat celebrytów. Czemu taki Pazura, Grabowski, Józefowicz i wielu innych zmienia kobitki na duzo młodsze ? Nie wiadomo do końca,albo potrzebuja dowartościowania, albo leczą kompleksy,albo chca sie wyróznic, ale jakby nie patrzeć takie młode kobiety przy nich mam wrażenie,ze czuja się bardzo dobrze. Nie wiem do końca dla czego, czy tez leczą kompleksy, czy szukają stabilności, sławy ? Mniejsza za tym. WG mnie związek ze starszym męzczyzną ma większą szanse na świetlaną przyszłość . Może ciut krótszą :- ) ale pełna wzajemnego uznania i miłości . POWAŻNIE, MYŚLCIE CO CHCECIE, ALE TAK JEST. Oczywiście nie przekreślam związków równolatków,czy sytuacji ,gdy kobieta jest starsza, bo tez jest cała masa takich związków, które sa szczesliwe i się kochają Ci ludzi nad życie,ale statystycznie związki, gdzie mężczyzna jest starszy dużo od kobiety są lepsze dla obojga. ALE TEZ BEZ PRZESADY, BO ZWIĄZEK, GDZIE RÓZNICA JEST POWYŻEJ 20 -25 lat jest w pewnym momencie nie miły i nie smaczny dla wszystkich.

Gość gość
ten co wyżej pisze to przesadza ale ja znam związki rówieśników i to jest cos okropnego gorzej jakby młody ze stara