Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika_nika

Czy można urodzić dziecko z podwójną macicą

Polecane posty

Gość gość
Mysle, ze Twoj problem jest duzo bardziej zlozony i wiecej potrzeba info, zeby ci jakos pomoc. Powinnas chodzic na wizyty do jakiegos szpitala uniwerysteckiego, gdzie sa studenci i gdzie sie zainteresuja Twoim przypadkiem.

Gość gość
Myślałam o tym i może do Matki Polki w Łodzi?

Gość 1gosc
a daleko masz do łodzi? jesli nie to próbuj .masz skomplikowaną sytuacje i musisz poszukać fachowej pomocy. Powodzenia :-)

Można, ale tylko dziewczynkę. Chłopiec nie będzie miał nawet pojedynczej. Może lepiej się nie rozmnażaj jednak?

Gość fujarka1234
Oglądałam ostatnio program w telewizji w uk o kobiecie z dwoma macicami ktora uwaga ! Pomimo tego że lekarz wydał na niej wyrok że nie będzie mogła mieć nigdy dzieci. Zaszla w ciaze ale z blizniakami.... tyle ze każde rozwijało się w swojej macicy! Zobaczcie jakie szczęście! W każdej macicy musiala byc owulacja mniej więcej w tym samym czasie. .. jaki fart !

Gość gość
Ja tez czytalam o babce, ktora miala dwie osobne ciaze z 5 miesieczna roznica. Takze glowa do gory, Twoj przypadek nie jest napewno beznadziejny :)

Gość gość
Jeśli chcesz jechać do łodzi to może lepiej do madurowicza? To jest szpital uniwersytecki.