Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciężka sytuacja

Polecane posty

Gość gość

Znalazlam sie w bardzo ciezkiej sytuacji... Jestem w 3 m-c ciazy i nie mam zadnych srodkow do zycia. Nie moge isc do pracy bo ciaza jest zagrozona :( Nie mam na jedzenie, leki dosłownie na nic. Mieszkam sama moj partner wyjechal do pracy, ale nie pomaga mi, mam czekac az wroci. Nie mam sił do tego... Gdzie moge szukac pomocy? Bylam w mops ale tam otrzymam pomoc 25 wtedy wyplacane sa swiadczenia, teraz rozkladaja rece... Nie jestem jakas naciagaczka i nie chce pieniedzy czy paczek, tylko porady gdzie moge sie zglosic. Dodam ze mieszkam w malym miasteczku i nie matu czegos takiego jak Caritas itp

Gość gość
ja bym usunela, choc 3 miesiąc... troche za późno. wspolczuje ci bardzo, naprawde, ja tez jestem biedna i nie chce miec dzieci, jak wpadne, to usunę no bo co innego.

Gość gość
szukaj sponsora, jedyne wyjscie, niektorzy lubia ciezarne:classic_cool:

Gość gość
Nie chce usunac ani oddac, ta sytuacja jest przejsciowa dopoki nie bede dostawac stalego zasilku a po porodzie pojde do pracy. Nie wiem co teraz mam zrobic gdzie szukac pomocy

Gość gość
znajdź forum POMOCNE MAMY na gazeta.pl Tam powiedzą jak szukać pomocy Zdrowia dla maluszka, ułoży się, zobaczysz!

Gość gość
Uwagi typu szukaj sponsora prosze sobie darowac takich rad nie potrzebuje

Gość gość
podaj gg