Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xnightmarex

Wkurzające piosenki wasze typy

Polecane posty

Gość xnightmarex

Tutaj podajemy wykonawców i tytuły, bądź same tytuły, które nas wyjątkowo irytują ;) ja zacznę: 1. Marta Podulka - Nieodkryty ląd (ta muzyczka przyprawia mnie o dreszcze i od razu wyłączam radio :o) 2. Honey - Nie powiem jak (rzygaaaaam) 3. Red Lips - To co nam było (co to k****a jest?!) Piszcie! ;)

Gość gość
mnie wnerwiają praktycznie wszystkie stare przeboje, no bo ile mozna sluchac tego samego? jak sie slyszy tą samą piosenke po raz setny jak leci w radiu to mozna oszalec... No chyba że jest to depeche mode, bo ich akurat uwielbiam.

Gość xnightmarex
To prawda, są takie, które lecą w radiu codziennie i to nawet nie raz, niezmiennie od kilku lat :P

Gość xnightmarex
Up

Gość gość
red lips to co nam było .. ile mozna tego sluchac w radiu co chwile leci

Gość gość
call on meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee KU*WA!! Nie nawidze jej nadal a jak była "modna" to myślałam, że szlak mnie trafi bo wszyscy słuchali i wszędzie to leciało. A tak serio to to zwykłe gówno jest.

Gość gość
Zdecydowanie red lips- ,, to co nam było", dnnnnooo

Gość gość
U mnie faworyt to równiez Red Lips i ich gówniane to co nam było. Ta piosenka jest koszmarna, nie rozumiem zupełnie mody na nią.

Gość oblobopop
Jak przeczytalam tytul tematu to od razu mi do glowy przyszla ta babka co spiewa "to co nam bylo". jak to slysze to mnie takie nerwy biora wrrri. i Honey, nie powiem jak, i wszystkie niemal piosenki Eweliny Lisowskiej. i wiele innych irytujacych polskich lub zagranicznych gwiazdeczek, lub jakies zwykle dum dum dum, i Rihanna, L Gaga, popowe inne co praktycznie tak,samo brzmia :(

Gość aveeeee
Nie slucham stacji komercynych, prawie nie ogladam tv i nie wiem totalnie co jest na czasie... To co wymieniacie to dla mnie jakaś abstarkcja, pierwsze słysze :P