Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arek 37

ryzykowny seks z prostytutką

Polecane posty

Gość Arek 37

Witam!, Mam pytanie do bardziej doświadczonych forumowiczów. Otóż jakiś czas temu uprawiałem seks z dziewczyną z agencji. Całość w zabezpieczeniu, guma nie pękła ani ześlizgneła się. Był to seks i pieszczoty oralne (tylko z jej strony - ja w gumce). Oczywiście był to ogromny błąd - jeden jedyny raz. Nie długo będę w stałym związku i zacząłem się martwić czy przypadkiem jestem zdrowy po takim przeżyciu...Jak oceniacie szanse złapania jakiegoś syfa? (żadnych objawów nie odnotowałem). Kiedy (od zdarzenia) i jakie badania powinienem wykonać?? Proszę o poważne odpowiedzi

Gość gość
To ja jestem tą prostytutką. Jestem na 100 % zdrowa. Dzięki, Ty byłeś moim pierwszym klientem, z którym miałam orgazm :)

Gość gość
TY już jesteś syfem, więc nie martw się, będąc samemu syfem to raczej syfa się już nie złapie he he popaprańcu

Gość Arek 37
Ale ja musiałem z prostytutką bo miałem taką chcice.

Gość Arek 37
Kurcze widzę, że nikt nie chce się wypowiedzieć "rzeczowo" dlatego starałem się unikać wszelkich zagrywek "wybielających" itp. Jednak zależy mi na na moim przyszłym związku i dlatego wciąż proszę o pomoc:)

Gość Arek 37
Masowała mi ta prostytutka siusiaka bez gumki aż trysłem. Miała na imię Jola. Chyba bardziej ją kocham niż moją przyszłą żone. Pomóżcie mi ją odnaleźć.

Gość Arek 37
Prostytutka powiedziała mi, że mam z***bistego wielkiego ogóra chociaż mam tylko 6 cm jak stoi.

Gość sdfsfds
i co z prostytutka w gumie było lepiej niz przy waleniu konia ?

Gość Arek 37
Szczerze to była tragedia;p nigdy więcej takich przeżyć szczególnie, że mogą zostawić pamiątkę na całe życie;/ Wypowie sie ktoś w temacie?:)

Gość prawictwo pospolite125
jeżeli w gumie i nie całowałeś sie z nią to na pewno niczym sie nie zaraziłeś .. A tak wogóle to do prostytutki lepiej isc na masaż niż seks . Wtedy na pewno niczym nie zarazi

Gość gość
jezu chłopie idź do lekarza, chyba ci nie wstyd , mozesz powiedziec,ze twoja byla mogla byc niepewna, i chcesz sie przebadac, co my ci tu mozemy pomoc ? zrob badania na hiv na choroby weneryczne, trudno tak ? walic prostytutke ci nie wstyd a do lekarza wstyd?

Gość gość
największą tragedią to jesteś ty obrzydliwy bydlaku co mysli kutasem... życzę ci żebyś zdechł na raka kutasa albo jajec, bo takie gówno jak ty to żyje w sumie nie wiadomo po co... tylko żre, sra i się pieprzy, żadnych głębszych myśli, żądnych uczuć; jesteś takim kompletnym zerem, gorszym od zwierzęcia, jak zdechniesz to tylko planeta ziemia odetchnie że już takiego gówna jak ty nie musi na sobie nosić...

Nie rozumiem jak można płacić za seks. Przerasta to moje pojęcia. Jaka w tym przyjemność, jeśli wiesz że ta dziewczyna wcale na Ciebie nie leci, danego dnia możesz być powiedzmy jej dwunastym klientem, a podczas kiedy podniecająco jęczy kiedy użytkujesz jej waginę, myśli o tym co ugotować na obiad/czy jesteś mniej niż bardziej obleśny niż facet przed Tobą/czy masz mniejszego czy większego niż jej sutener...

ale on też na nią nie leci , a na jej ciało .. Rownie dobrze mogloby to byc ciało innej prostytutki .

Gość Arek 37
Spoko, okazało sie że ta prostytutka to moja koleżanka ze studiów. Ona napewno jest zdrowa. Więc zamykam temat.

Gość Arek 37
No pewnie że lepiej z prostytutką niż walenie konia samemu.

Gość Arek 37
Jeju ja nie potrafie zrozumieć czemu nie znając całej sytuacji 50% ludzi stara się zgnoić drugiemu albo mu dopiec. Nie znacie sytuacji to nie oceniajcie:) Badania oczywiście zrobię i decyzję o seksie z partnerką odłożę w czasie aż poznam wyniki.

Arek 37 wydaje mi się że część choróbsk wychodzi dopiero po jakimś czasie na wynikach, np. test na wirusa HIV może wychodzić negatywny nawet do 3 miesięcy po zarażeniu. Toteż dowiedz się dokładnie z jakiegoś kompetentnego źródła wiedzy - od lekarza, nie z googli. Oczywiście jakby partnerka zapytała, czemu chcesz czekać z pójściem do łóżka, zamiast sprzedawać jej kity mógłbyś szczerze powiedzieć że byłeś na d****ach i jesteś odpowiedzialny, więc nie chcesz jej jakimś syfem zarazić, ale sądzę że u 99% kobiet to byłby samobój :)

Gość gość
i po co tak podnosicie temat tego zasyfiałego kurviarza? obyś zdechnął na raka kurviarzu

w internecie sa kobiety ktore oferuja masaż TAO bez stosunku , nie ma szans sie niczym zarazic ..

Gość gość
ruchacz żadnej maści płatny darmowy żaden nie zostałby ze mną w związku,rzygam na syfiarzy ,gówno mnie obchodzi chcica,też mam się kurwić bo mam chcice? a łapcie syfy