Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość molly99

On chciał seksu a ja uciekłam Zastanawiam się czy dobrze zrobiłam

Polecane posty

Gość curious she
o to to to gościu z 14:37 :)

Gość gość
''od kiedy to na szacunek ludzie zapracowują majątkiem, kasą? to ma być szacunek?'' od kiedy kobiety tak uważają-to wy wyznaczacie biednym facetom latki nieudacznika. poza tym nie ma cos takiego jak duża kasa za darmo (chyba za wygrasz)zawsze czym więcej/ciężej pracujesz tym więcej masz kasy-i za pracowitość należy się szacunek a za nieróbstwo potępienie. poza tym gdyby kasa nie była wyznacznikiem wartości człowieka to byście na takich nie leciały

Gość gość
to ze praca domowa jest prostsza od zarobienia wielkiej kasy-ciekawe ile z was by się chciało zamienić. poza tym to wy chciałyście równouprawnienia. To k***a masz racje! Przekonales mnie! Najlepiej niech oboje zapieprzaja po 12 godzin! Nawet jak sa bogaci. Dzieci oddadza do internatow a niech dom sprzata im sprzataczka.

Gość gość
Ja LECE na konkretnego czlowieka a nie na majatek. Jesli faceta stac utrzymac mnie i rodzine to nie widze sensu w zapieprzaniu tylko po to zeby mu dorownac (wole pracowac tylko dla swojej satysfakcji zeby miec jeszcze czas dla dzieci)

Gość gość
''Prawdziwy mezczyzna nie wyobraza sobie sytuacji, ze nie utrzyma swojej rodziny. Na tym polega MESKOSC. A chlopcy ktorzy maja Twoje myslenie nigdy nie przestana mnie bawic.'' taka męskość to jest dla kobiet które nic nie potrafią w życiu osiągnąć tylko potrafią się wykazać tyłkiem-jest mnóstwo ambitnych kobiet wspólnie pracujących z facetem i razem trwożących swój dobrobyt-ale one nie idą na łatwiznę przy użyciu cycków i tyłka . żeby nie było kobiety które cos osiągną w życiu same tez są od was kimś wartościowszym-ale do tego trzeba nie iść na łatwiznę.

Gość gość
gość ''Ja LECE na konkretnego czlowieka a nie na majatek. '' i akurat nie było żadnego na twoim poziomie a może ty byś wzięła jakiegoś biedniejszego od siebie skoro lecisz na człowieka. '

Gość gość
Wiesz moge osiagnac wiecej pracuja za marne grosze ;) Bo moge stworzyc szczesliwa, kochajaca rodzine ;) oraz dac wsparcie mezowi SWOJA osoba. I to chyba wiecej znaczy niz to co osiagnie sie materialnego - do grobu tego nie zapakujemy.

Gość gość
''To k***a masz racje! Przekonales mnie! Najlepiej niech oboje zapieprzaja po 12 godzin! Nawet jak sa bogaci. Dzieci oddadza do internatow a niech dom sprzata im sprzataczka.'' on potrafil się dorobi -ty nie...

Gość gość
''Ja LECE na konkretnego czlowieka a nie na majatek. '' i akurat nie było żadnego na twoim poziomie a może ty byś wzięła jakiegoś biedniejszego od siebie skoro lecisz na człowieka. Co to znaczy na moim poziomie? On wlasnie byl na moim poziomie. Zawsze mam prosic o wydruk z konta? I pozniej "sorry nie pasujesz mi za duzo zarabiasz" Wytlumacz mi ;)

Gość gość
''I to chyba wiecej znaczy niz to co osiagnie sie materialnego - do grobu tego nie zapakujemy.'' to znowu się pytam czemu nie wzięłaś faceta równego sobie.... zawsze będziesz czymś gorszym od ludzi co się samemu w życiu czymś wykażą -nieważne czy kobieta czy mężczyzna.... a ty będziesz tylko marnym dodatkiem do faceta

Gość gość
Niestety chlopcze to Ty jestes wiekszym materialista niz te kobiety. Pewnie bardzo malo zarabiasz i myslisz, ze nikt nie chce Cie z powodu malych zarobkow co?

Gość gość
to znowu się pytam czemu nie wzięłaś faceta równego sobie.... Wzielam rownego sobie ;) kogos kogo kocham i kto kocha mnie. Kogos kogo rozumiem i kto rozumie mnie. To jest wlasnie rownosc

Gość curious she
''Ja LECE na konkretnego czlowieka a nie na majatek. '' i akurat nie było żadnego na twoim poziomie a może ty byś wzięła jakiegoś biedniejszego od siebie skoro lecisz na człowieka. . A przepraszam bardzo to ja teraz jak spotkam jakiegoś faceta np na imprezie i on zacznie rozmowę, spodobamy się sobie, będzie się chciał umówić to najpierw spytam o jego stan majątkowy czy aby na pewno nie zarabia więcej niż ja bo jak tak no to wiadomo - nara :D kur... jestes smieszny

Gość gość
Curious she, on chyba se z nas jaja robi...Bo ja juz przestaje wierzyc, ze on tak na powaznie pisze;p jesli to jaja to naprawde niezly jajcarz z niego;D

Gość curious she
tak dokładnie, też tak czuję ze jestes chłopczykiem odrzuconym przez kobietę/kobiety i winisz swoje niepowodzenia brakiem kasy a nie domyślasz się ze wystarszy zamienić z tobą parę słów i już się odechciewa gadać dalej

Gość gość
to ja się was pytam która z was by była w stanie być z facetem biedniejszym od siebie.... bajki o ograniczeniu w zarobkach kobiet to sobie w tyłek włóżcie bo zbyt dużo widziałem lasek które w życiu jednak do czegoś same doszły, albo w współpracy z tak samo biednym facetem by wieżyc w to-tylko one cos sobą reprezentowały więcej niż tylko pupa-potrafiły się same wykazać, iść do pracy, kończyć szkole, kombinować, ryzykować ,rezygnować z przyjemności na rzecz obowiązków i rozwoju itd....

Gość curious she
no nie wiem moze i jaja, ale niestety znałam podobnych gagatków :)

Gość gość
gość to ja się was pytam która z was by była w stanie być z facetem biedniejszym od siebie.... bajki o ograniczeniu w zarobkach kobiet to sobie w tyłek włóżcie bo zbyt dużo widziałem lasek które w życiu jednak do czegoś same doszły, albo w współpracy z tak samo biednym facetem by wieżyc w to-tylko one cos sobą reprezentowały więcej niż tylko pupa-potrafiły się same wykazać, iść do pracy, kończyć szkole, kombinować, ryzykować ,rezygnować z przyjemności na rzecz obowiązków i rozwoju itd.... Dziecko kochane ja bylam z biedniejszym ode mnie. A z tym bogatszym to nie wykazalam sie nawet pupa ;)

Gość curious she
człowieku wiem ze to dla Ciebie nie do ogarnięcia ale wyobraź sobie ze sa inne wartości niż pieniądze! taki suprise!

Gość gość
dziewczyna nr.1 -idzie na dobre studia -pracuje dorywczo -kończy studia z dobrymi wynikami -idzie do pierwszej pracy -kończy kursy -zmienia prace -awansuje -przy tym zajmuje się z partnerem na równi obowiązkami dziewczyna nr.2 .... ... .... ... -żeni się z bogatym facetem

Gość gość
''są inne wartości niż pieniądze! ''-ale to wy kobiety wartościujecie facetów poprzez kasę-zaradny/nieudacznik

Gość gość
sa inne wartości niż pieniądze! -to ile kobiet się żeni z facetem biedniejszym-i czemu nie żadna z was...

Gość gość
gość ''są inne wartości niż pieniądze! ''-ale to wy kobiety wartościujecie facetów poprzez kasę-zaradny/nieudacznik K***a, bylam z biednym, bylam (jestem) z bogatym.

Gość dojrzałyPelikan
żenić to się może z druga dziewczyną i wtedy tworzą związek partnerski. DAJCIE MU JUZ SPOKÓJ, BO ON MA OBSESJE NA PUNKCIE RÓWNOŚCI. nIE MA ZNIM ŻADNEJ DYSKUSJI. Teraz będziemy sekundować Molly, przyjdzie z randki i opowie nam wszystko.

Gość gość
Z biedniejszym sie nie ozenilam bo mnie zostawil :) co mialam na sile go ganiac i blagac?!

Gość curious she
nie chce mi się z toba gadać juz w sumie...

Gość gość
Chlopaczek pewnie mysli, ze go laski nie chca bo jest biedny ;) A pewnie gdyby byl milionerem tez by uciekaly gdzie pieprz rosnie;p

Gość curious she
przypomniałes mi tematy typu "jestem niski/brzydki/gruby/mam małego, nie mam szansy na miłość" podobne teksty tam sie sypią - "to ciekawe czemu zadna z was nie związała się z niskim/brzydkim?" etc :)

Gość gość
ponawiam pytanie czemu wy możecie sobie iść za darmo mieszkać do wielkiego domku i jeździć drogim samochodem i czuć się na równi z dziewczyna co skończy studia, znajdzie prace i weźmie na siebie kredyt z mężem (równym jej) i będzie z wlanej pracy z nim spłacać latami.

Gość gość
gość ponawiam pytanie czemu wy możecie sobie iść za darmo mieszkać do wielkiego domku i jeździć drogim samochodem i czuć się na równi z dziewczyna co skończy studia, znajdzie prace i weźmie na siebie kredyt z mężem (równym jej) i będzie z wlanej pracy z nim spłacać latami. Bo wartosc czlowieka mierzy sie czyms innym.