Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dni nieplodne czy jest mozliwosc

Polecane posty

Gość gość
Włanczać i poszłem też się przyjęło półanalfabeto. :o

Gość ktostumanierownopodsufitem
jak dla mnie to nie jest głupota :) ludzie sieją taki zament w internecie, w sumie każdy może tu napisać co chce, jakby się uprzeć to można wymyśleć dowolną głupotę, o preejakulacie, o plemnikach i puścić ją do internetu i tylko czekać aż zaraz mądrzy użytkownicy będą powtarzac te brednie zdesperowanym dziewczynom ;) akurat dziś, zbieg okoliczności, gadałam z moim lekarzem, i poza oczywiście tezą że NORMALNIE NIE DA SIĘ ZAJŚĆ W CIĄŻE BEZ WYTRYSKU ( :o ) nie licząc oczywiście poszczególnych przypadków kiedy plemniki mogły dostać się do preejakulatu, ale o tych przypadkach już wspomniałam wyżej, oraz że ludzie biorą swoją wiedzę właśnie z internetowych źródeł, gdzie czasem są takie pierdoły że się tego aż czytać nie chce. a społeczeństwo to powtarza "bo tak PISAŁO w internecie" :o

nie porównuj bo tak bym w życiu nie napisała :D i nie spinaj się bo ci żyłka w tyłku pęknie, wyjdź na zewnątrz może za dużo internetu an dziś? :)

z resztą, szkoda mi czasu, odpowiedziałam już na pytanie autorce, a wy ją straszcie dalej a jako potwierdzenie swoich słów wyślijcie jej link do polskiej wikipedii ;) jak wieczorem będe w domu i znajde czas to podam cytaty z bardziej wiarygodnych źródel :) a tymczasem nie róbmy spamu. pozdrawiam 🌼

Gość gość
Z jaką resztą?