Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dni nieplodne czy jest mozliwosc

Polecane posty

Gość gość

Kochałam się z facetem 13 dnia cyklu, bez zabezpieczenia, jednak on w ogóle nie doszedł. Mam długie cykle, ponad 30 dni, śluz płodny zaczęłam mieć dopiero ok. 20 dnia cyklu. Czy to możliwe że zaszłam w ciąże? Mam jeszcze kilka dni do spodziewanej miesiączki, ale mam bardzo wrażliwe sutki, co przed okresem zdarza mi sie bardzo rzadko :o

Gość gość
nikt sie nie wypowie? :(

Gość gość
Nie wpadniesz. Zajść w ciąże nie jest tak łatwo. Współżyłam w płodne i w ciąży nie jestem więc ty tym bardziej. Bez obaw

Gość gość
być może miałaś szczęście, którego niektórzy nie mają... :o

Gość gość
Myślę że jednak nie zaszłaś ale możesz zrobić test dla pewności

Gość gość
poczekam jeszcze, mam kilka dni do miesiączki... wolałabym oszczędzić sobie robienia testów, jeśli nie jest to konieczne :) jak pisałam wytrysku w ogóle nie było, martwi mnie jedynie ten preejakulat..

Gość gość
czy w zwyklym preejakulacie (jesli wczesniej nie bylo stosunku ani nie doszlo do kropelkowania) sa plemniki ?

Gość gość
Jezeli było bzykanie jest prawdopodobieństwo ciąży

Gość gość
skoncz sie powtarzac pod kazdym tematem. pytam o powazne, uzasadnione opinie powaznych ludzi :)

Gość gość
Ostatnie badania wykazały, że w preejakulacie są zdolne do zapłodnienia plemniki. Nawet jeśli występują tylko u niektórych mężczyzn to nie ma pewności, do której grupy należy Twój partner.

Gość gość
a skąd wiesz? sam prowadziles te badania? czy przeczytales na wikipedii? jak juz tak bardzo lubisz zdobywac wiedze z tej strony to wejdz sobie na angielska wikipedie i przeczytaj o preejakulacie, tam jest wiecej informacji. :) to "najnwosze" badanie obejmowało 27 osób z czego niektórzy użyli swojej spermy a niektórzy oddali preejakulat bezpośrednio przed wytryskiem a taki może zawierać plemniki (kropelkowanie). wiec nie p********e glupot, preejakulat to wydzielila z prostaty wiec jakim cudem maja sie tam znalesc plemniki? nie uczyli was biologii w gimnazjum ?

Gość gość
"znalesc" A Ciebie polskiego w podstawówce?

Gość gość
wole zrobic taki blad ortograficzny (tak, pisze na szybko bo jak czytam takie p*****ly to po prostu nie moge tego tak zostawic :) ) niz rozpowiadac takie bzdury o jakichs badaniach i mezczyznach dzielacych sie na grupy "posiadajacych plemniki w preejakulacie" i "nieposiadajacych" :)

Gość gość
Niemożliwe, dzieci przynoszą bociany 😠 ...i po c**j piszesz o swoich śluzach, rajcuje cię to, zboczona jesteś? :-O

Gość gość
...i my ci odpowiemy czy jesteś w ciąży, to najskuteczniejszy sposób :-O

Gość gość
...zapomniałaś zapodać zdjęcia tego śluzu :-O

Gość gość
ja nie pisze o ani o moich sluzach, ani o twoich :) i nie, nie jestem zboczona, odpowiadam tylko na pytanie :) wzróć uwage kolego/kolezanko na kategorie forum, na którym jestes - dla ułatwienia ci go podam: Antykoncepcja, płodność / Ginekolog a później zadawaj takie debilne pytania, czy jestem zboczona :D

Gość ktostumanierownopodsufitem
jak pacjentka u ginekologa opowiada "o swoich sluzach" to tez jest zboczona? :D najlepiej ja od razu przegonic, jak mozna takie zboczenstwa lekarzowi opowiadac?! 🖐️

Gość gość
To tu jest jakiś lekarz? ...jestem w szoku :-)

Gość gość
Bzdury? Środowisko naukowe jest w tej kwestii podzielone, ale specjalista z forum wie lepiej. 😴🖐️

a jakie to ma znaczenie? :) wiem, że na tym forum są debile którzy nie chcą czytać takich rzeczy (i oczywście nie muszą, a jak już to robią to niech z łaski swojej nie mają do autorki pretensji 🖐️) ale są też ludzie którzy mają na ten temat pojęcie - wy ludzie oczytani wikipedią jej nie macie - i mogą pomóc :)

Gość gość
Zlikwidować przychodnie, niech diagnozują na kafe ;-)

a podaj mi jakikolwiek artykuł o tym, że mężczyzna może mieć w preejakulacie plemniki :) nie licząc oczywiście sytuacji, kiedy po poprzednim wytrysku nie oddawał moczu i nie umył członka, oraz sytuacji bezpośrednio przed wytryskiem zamiast p*******ć o jakichś środowiskach naukowych, które pewnie istnieją tylko w twojej głowie albo na polskiej wikipedii ;) pieprzycie takie bzdury a później się dziwicie że w internetach tyle tematów "czy jestem w ciazy?":D

nikt tu nie prosi o diagnozę, a już na pewno nie Ciebie :) zobacz ile jest różnego rodzaju for medycznych w internetach, gdzie ludzie proszą po prostu o opinię gdy chcą oszczędzić sobie stresów lub z pewnych przyczyn nie moga/nie chcą iść do lekarza. :) na każdym z nich się tak żalisz? :o

Gość gość
Tyle tematów...hm :-O ...a czasem autorki tych tematów nie powinny się wcześniej doinformować zanim rozłożą nogi i się umamrają śluzami i preejakulatami a nie zadają głupie pytania po fakcie? ;-)

Gość gość
W internetach. :o 🖐️

nieważne ile żalu będziesz wylewać w swoich komentarzach pod takimi tematami, tego i tak nie zmienisz 🖐️

czasem mam wrażenie że dopiero dziś ci internet podłączyli. "w internetach" się przyjęło, nie szukaj u mnie błędów na siłę, to akurat było celowo :)

Gość gość
A ja mam wrażenie że nie zdajesz sobie sprawy że pod gość może pisać kilka osób a ty d*pisz o jakichś żalach jednej osoby... bo akurat ja szydząc z głupoty, żalu nie mam żadnego :-)