Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Falko3896297

Hula Hop PO RAZ KTÓRY Wchodzić

Polecane posty

Gość Falko3896297

Celowo wybrałam tę kategorię. :) DZIŚ - jak średnio kilka razy na miesiąc wypada ten dzień , w którym mam ambitną misję zabrania się porządnie za siebie . Na diety nie mam cierpliwości , zawsze wymiękam, a w ogóle to uważam że diety są do niczego. Trzeba z czegoś zrezygnować, albo to solidnie ograniczyć. Ja już rzuciłam słodkie gazowane napoje, na zawsze jakis czas temu. Nie słodzę już kawy ani herbaty . Jedynie czaaaasami pozwolę sobie na colę, zero. Albo zwykłą. Ale rzadko. Zamieniam powoli pieczywo tradycyjne na chrupkie . Lubię je, nie mam przynajmniej z tym problemu. Wodę lubię niegazowaną , to też mogę ją w dużych ilościach pochłaniać. NA POCZĄTEK TO MUSI MI STARCZYĆ. Do tego chcę w końcu zacząć regularnie kręcić hula hop. Kupiłąm je chyba rok temu.. wydałam ponad 100 zł , a teraz kółko sobie stoi pod ścianą. SŁYSZAŁAM , że hula hop potrafi dać naprawdę fajne efekty jeśli chodzi o brzuch i talię, widziałam kilka fotek w googlach .. ale jakoś nie mogę w 100 % uwierzyć. Może są tu jakieś panie które praktykowały ten sposób poprawienia wyglądu brzuszka i zechcą się podzielić wrażeniami , FOTKAMI ? ;) NO A PRZEDE WSZYSTKIM - potrzebuję jakiegoś wsparcia "internetowego" bo jakoś czuję się lepiej jak wiem, że gdzieś tam w odległej części Polski są babki które też chcą kręcić i z którymi można by się podzielić wrażeniami . ZAPRASZAM I CZEKAM NA JAKIEŚ CIEKAWOSTKI OD DZIEWCZYN , KTÓRE JUŻ KIEDYŚ KRĘCIŁY I COŚ TO DAŁO ;DD

Gość werrr
Ja ćwiczę na urządzeniu mastermoves ,u nas coś podobnego jest znane jako ;twister magnetyczny .Dla mnie ważniejsze jest że pomaga na ból kręgosłupa w dolnym odcinku ,a nie odchudzanie .