Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Większość młodych Polek to puste mało inteligentne osoby

Polecane posty

Gość gość

Przepraszam z góry jesli kogos uraziłem bo wiem, ze jest duzo fajnych inteligentnych dziewczyn ale to mała grupa..moze z 10% ? Zauważcie jak zachowują się ludzie, o czym rozmawiają. Podczas gdy grupka facetów dyskutuje o polityce, historii, motoryzacji, komputerach/technice, sporcie to niemal zawsze wylącznie w męskim gronie, prózno szukac tam kobiet, one są zajęte głownie plotkami, obgadywaniem innych, opowiesciami co ktorej sie przydarzyło na ulicy i oczywiscie o facetach, moj to, moj tamto, ten sie na mnie spojrzal i chyba na mnie leci !! ojezuu ale jest fajny :O + kosmetyki + ciuchy (wiesz Kasia w zarze kupilam tam jest promocja nie rozciągnelo sie po praniu). Nawet ja sam mam trudnosci ze znalezieniem normalnej, rozgarniętej dziewczyny do rozmowy, dla większosci nawet zwyczajne problemy to abstrakcja, słucha cie ale widac ze sie nudzi i ma to w doopie. Srodowisko studentek, teoretycznie wykształcone i inteligentne osoby ale to tylko takie wrażenie. Niestety wykuta wiedza ksiązkowa nie równa się inteligencja :( Jestem zawiedziony ludzmi.

Gość ostateczny huzar
jeśli to jakiś krypto atak na znaną mnie studentkę ;) to pragnę zapewnić solennie iż sam nigdy nie byłem zbyt głęboki...prosty ze mnie facet...:) Yeeeee!!!!

Gość gość
prawda

Gość ostateczny huzar
:)

Gość gość
Może i masz racje. Ale to nie odnosi sie tylko do płci żenskiej. Idealizujesz środowisko męskie.. Ale nie o to mi chodzi. Mam pytanie: czemu się każdy nie zajmie sobą? Mówisz, że większość jest pusta i obgaduje innych.. A Ty co teraz robisz? Co czyni ciebie lepszym od innych? "Podczas gdy grupka facetów dyskutuje o polityce, historii, motoryzacji, komputerach/technice, sporcie" - trochę zabawny fragment:) Zagalopowałeś się troszeczke:)

Gość gość
Podobnie jak większość facetów nie zna się zupełnie na sporcie - krytykują obrażają drą mordy a sami nawet piłki nie potrafią kopnąc, pływac nie potrafią, na rowerze wysiadają po 10km. Technika i komputery ? A o czym wy tak dyskutujecie ? O wyższości ekranu Amoled nad LED IPS czy LCD TFT ? (wiekszosc panów nawet nie wie co oznaczają te nazwy). Wasze rozmowy o technice ograniczają się do tego, ktory telefon jest ''fajny'', pomijam tu pasjonatów komputerów. Polityka ? Wyzwiska i obrazanie.

Gość gość
A tam, może źle szukasz :D Ja nie jestem pustą, mało inteligentną lalą. Może nie jestem miss piękności ale za to mam wiele więcej atutów ( tych niewidocznych dla oczu).

Gość gość
c*pke bułeczke ? ;)

taaa...rozmawiają o "polityce, historii i motoryzacji" - większość nie wie jak naprawić cieknący kran, ale twierdzi, że naprawi silnik. "Polityka" to narzucanie innym swoich racji, a historia jest na wyrywki ;)

Gość lukas83e
Ja tam lubię o historii bo większość ludzi to idioci którzy nie wyciągają z niej wniosków :-)