Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaMuminkaa

Dofinansowanie do WYPRAWKI SZKOLNEJ Czy trzeba mieć faktury za książki

Polecane posty

Gość mamaMuminkaa

Zrobiłam chyba głupote. W czerwcu dostałam stypendium za tamten rok dla dziecka i można to było zrealizować w wybranych sklepach. A że w tych sklepach nie było za bardzo wyboru tylko jakiś jeden chłopski plecak i dla przedszkolaków to wzięłam córce tylko kilka par butów w chińczyku które i tak już zniszczyła,zeszyty,piórnik a za reszte książki do 2 klasy. No i teraz składa się jakieś wnioski na dofinansowanie za książki. Pani z sekretariatu powiedziała mi że nie moge sie o to starać skoro kupiłam wtedy książki za stypendium. A skąd ja mogłam wiedzieć? Jakbym wiedziała to bym córce nie kupowała wtedy tych książek tylko więcej butów. Zresztą i tak mam jeszcze wiele rzeczy do kupienia,jestem winna skarbnikowi klasowemu pieniądze za pierwszą klase. Nie wyrabiam już. Myślałam że dostane za te książki a tu d**a. A może idzie coś z tym zrobić tylko pani z sekretariatu nie wszystkie możliwości zna? Jak myślicie. Moge sie starać? Do jutra trzeba złożyć wnioski a ja jestem w kropce.

Gość mamaMuminkaa
Moje miesięczne dochody to jakieś ok 500 zł. Korzystam z MOPSu. Czy ktoś sie na tym zna?

Gość aagula8
zadzwoń do mopsu,możesz kupić inne przybory szkolne. Napewno musisz się jakoś rozliczyć-faktura, paragon itp.