Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malutka5522

Jak mam interpretować zachowanie faceta

Polecane posty

Gość Malutka5522

Witam :) Na początku chciałabym się przywitać, bo jestem tu nowa :) Mam do Was pytanie, może głupie, ale mnie nie pozwala zasnąć. Otóż jakiś czas temu(tydzień, może dwa) poznałam na sympatii faceta. Ma 28 lat, bardzo miły i ciepły człowiek, dobrze nam się rozmawiało. Już w trakcie pierwszej rozmowy powiedział mi, że ma córkę, dziewczynka ma 6 lat, jej matka zginęła w wypadku samochodowym,od 3 lat wychowuje ją sam. Poza tym jest ratownikiem medycznym, ma mnóstwo dyżurów. Problem polega na tym, że mamy ze sobą dość słaby kontakt, tzn. rzadko rozmawiamy czy piszemy do siebie sms- y(zapomniałam wspomnieć, że wymieniliśmy się numerami przy pierwszej rozmowie). Zapytałam go wprost, czy coś się dzieje, czy może nie jest już zainteresowany kontynuowaniem znajomości- on powiedział, że absolutnie, nic z tych rzeczy, po prostu nie zawsze ma dużo czasu, dyżury go pochłaniają, do tego opieka nad dzieckiem i prowadzenie domu; że zwyczajnie teraz trafiliśmy na moment, w którym on nie ma za wiele wolnego. Jak do niego napiszę, odpowiada na moje smsy, oddzwania(ostatnio nawet w trakcie pracy, zadzwoniłam zapytać co słychać, było zajęte, ale za 10 sekund oddzwonił). Powiedział, że skontaktuje się ze mną, jak będzie miał więcej luzu. Dlatego proszę Was moim Drodzy o jakąś podpowiedź :) czy rzeczywiście może być tak, że naprawdę ma bardzo mało czasu na wykonanie telefonu czy napisanie? Dodam, że od czasu do czasu wchodzę na sympatię i nie widzę, żeby był "online", a jeśli już, to np. był zalogowany o 4 nad ranem na kilka minut. To początek znajomości, jeszcze się nie spotkaliśmy, więc nie jestem jakoś super nakręcona :) Ale zależy mi na tej znajomości, bo może coś fajnego by się z tego urodziło. Bardzo proszę o odpowiedzi :) Pozdrawiam, Ola

Gość gość
Z tego co piszesz wynika, że rzeczywiście w ciągu dnia może być czymś zajęty, chociażby rozmową z kimś w pracy, ja zwykle nie odbieram telefonów w trakcie w każdym momencie i oddzwaniam później. A co więcej można powiedzieć? Jasnowidzami nie jesteśmy, próbuj dalej, tylko z rozsądkiem.