Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cavaliero

Jak zagasić instynkt ojcowski

Polecane posty

Gość gość
ciekawią mnie te porażki w podrywie?:P bo nie wygladasz na jakiegoś oszołoma:P Moze za wysoko mierzysz?

3 razy w tygodniu rób zakupy w supermarkecie. Na 100% będziesz świadkiem jak dziecko będzie zdzierało sobie płuca, żeby wymóc na rodzicach kupno słodycza lub zabawki. A zdenerwowany rodzin przez zęby będzie cedził, żeby się uciszyło. Mi w takich sytuacjach od razu przechodzi chęć posiadania dzieci;) A tak na poważnie. Instynkt ojcowski to naturalna rzecz, nie można jej wygłuszyć. Jak każdy człowiek nie chcesz żyć samotnie. To normalne. Stawanie się samotnikiem na siłę nie przyniesie niczego dobrego. Jeśli zaczniesz się umawiać z kobietą, na którejś z pierwszych randek delikatnie wytłumacz jej naturę niektórych Twoich zachowań. Pozostaw jej wybór czy chce być z kimś obarczonym tą chorobą czy nie. Moja kuzynka niedawno wyszła za mężczyznę chorego na schizofrenię (ma też depresje). Póki jest na lekach wszystko jest w porządku. Na razie. Mimo to zaryzykowała i jest szczęśliwa. Nie skreślaj swojego prawa do szczęścia.