Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bambaryła32

Czy ktoś ma to krzesełko do karmienia

Polecane posty

Gość bambaryła32

nie widziałam go na żywo i zastanawiam się czy warto je kupować,czy krzesełko które ma wszystko za taką niską cenę nie okaże się szajsem? podam opis i firmę bo nie można wkleić linka :O KidsPlay Bezpieczne: posiada certyfikat jakości i bezpieczeństwa : SGS , EN , CE CGotowość do 100 % recyklingu. CDo produkcji wykorzystano wyłącznie zdrowe materiały. CRegulacja wysokości siedziska w 5 pozycjach. CRegulacja głębokości blatu w 3 pozycjach z możliwością zdjęcia. CDodatkowy blat do zabawy i jedzenia, wkładka redukcyjna. CRegulacja pochylenia oparcia w trzech pozycjach, nawet jak do spania. CPięciopunktowe regulowane pasy bezpieczeństwa z nariamiennikami. C Demontowana blokadą zsunięcia - czop. CCztery kółka z hamulcami gwarantujące lekki transport i pewny postój . CRegulowany podnóżek - konfort dla malucha CMateriał tapicerki , którą łatwo można zmyć lub uprać. CMechanizmy bardzo szybkiego składania i rozkładania – łatwo dostępne, proste w montarzu. CInstrukcja obsługi i montażu w języku polskim. C 12 miesięczna gwarancja na terenie Polski.

Gość Gochaacha
polecam krzesełko chicco http://www.ceneo.pl/18740439, może być dla 6 miesięcznego dziecka i 3 latka to duży plus bo będzie na kilka lat, dodatkowo ma fajny patent,że z tyłu są kółeczka z blokadą, nie musisz tachać go do drugiego pokoju a możesz złapać i przejechać, tackę ma odpinaną jeśli chcesz dla większego dziecka, dla mnie bomba

Gość Gochaacha
to o które pytasz całkiem ok, ale to co Ci polecam jest moim zdaniem lepsze,masywniejsze

Gość gość
I ja mam "chicco"-bezproblemowe

Gość gość
Ja nie wiem z jakiej mam firmy dalam niecale 400 na allegro razem z przesylka, robisz z niego krzeselko plus stolik potem, ma rowniez bujaki do krzeselka i teraz mam ciagle jako krzeselko z bujakami i tacka polecam jak wejde wieczorem to moge ci podeslac linka z allegro, ale czy krzeselko za taka cene cie zainteresuje?

Gość gość
Nie wiem, czy to takie, ale ja mam kids play Nie jest najlepsze, nie jest najgorsze.. takie średnie.. może być.

Gość gość
To chicco o którym piszecie to chyba Chicco Polly. Jakby ktoś chciał to mam je do sprzedania. Stan bardzo dobry. Sprawdziło się idealne. Tel 509 32 96 96. Jak coś to zdjęcia prześle. Jestem z Katowic.

Gość gość
Jaka cena?

Gość gość
Chciałabym 200zl

Gość gość
krzesełko sprawdziło sie na bardzo krótki okres jaka mała siedziała ale nie umiała wstawac , potem to juz wyskakiwała prawie, dla mnie zbędny gadżet

Gość bambaryła32
chciałabym krzesełko do 300zł,które ma regulację odległości tacki od dziecka, możliwość zdjęcia tacki, regulację wysokości,regulację oparcia i materiał przyjemny nie jakąś chamską ceratę te chicco podobają mi się,ale nie mają regulacji głębokości tacki

Gość gość
ja chyba mam właśnie to krzesełko dla mnei ok, spisało isę dobrze teraz młody ma ponad 2 lata i zepsuł się podnóżek i regulacja oparcia - ale przez 1,5 roku teściowa usypiała w tym krzesełku syna (a nieraz przez godzinę go w nim woziła) więc uważam że bylo wyeksploatowane do granic możliwości i miało prawo siępopsuć

Gość gość
TANIEJ Krzesełko do karmienia 4w1 +STOLIK +BUJANIE już ci pisałam na innym temacie, ja polecam, Młody nie wyjdzie bo są pasy. U nas się sprawdza, materiał prosty do ściągnięcia, plamy fajnie się dopierają, a jest z materiału, nie ceratki :)

Gość Gochaacha
to polly ma zdejmowaną tace z tego co pamiętam, regulację krzesełka chyba też, jednak z regulacją tacy to nie wiem

Gość gość
Tanie krzesełka do karmienia są na www.jlbaltic.istore.pl polecam.