Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roxannne

Kupujecie dzieciom mniej droższych lepszych jakościowych zabawek czy

Polecane posty

Gość Roxannne

Czy całą masę takich do 30 zł? I co sądzicie o kupowaniu dziecku dużej ilości tanich zabawek typu laleczki, zwierzaczki, mebelki do lalek, sukienki, tanie cienkie książeczki po kilkanaście o jednej tematyce?

Gość gość
Ja rozsądną ilość różnych cenowo

Gość gość
Nie praktykuje tego. Zabawki dzieci dostaja tylko na okazje. Dzien dziecka urodziny mikolajki urodziny gwiazdka.

Gość gość
Mamy takie dziecko w rodzinie i wygląda to tak, że do 9 rano dziecko ma już wszystkie zabawki wysypane w salonie na podłodze, całą pokrywają, że przejść nie idzie. Wszystko leży tak do wieczora i matka sprząta jak dziecko 2,5 roku zasypia. Z tego co widzę mała się nie bawi, tylko przewala to wszystko z miejsca na miejsce, na zabawę zresztą nie ma nawet miejsca.

Gość aagula8
staram się kupować rzadko ale dobre, a najlepiej to na konkretne okazje albo w nagrodę np.po szczepieniu, po wizycie u dentysty itp.

Gość gość
Książeczki- tak, różne, tanie i małe też (mój to maluch jeszcze)- wolał wziąć konkretną książeczkę do ręki i zawołać że chce np. "małpę w kąpieli"- sam wybierał, a szukanie pojedynczego wierszyka czy bajki w dużej książce mniej go bawiło. A czy podobna tematyka? Tak, np. maszyny rolnicze, życie na wsi, rośliny, warzywa, owoce, zwierzęta z zagrody itd- można uznać że tematyka jedna, a każda inna. Nie dublowały się. Ma na nie swoją półkę, wie że nie wolno rozsypywać, niszczyć- zniszczył raz celowo swoją ulubioną, miał samą podartą okładkę jako memento i nauczył się. A co do innych... masę pierdółek dostawał, to klocki, to autko... i olewał większość, też rozsypywał a potem chodził w tym. Zostawiłam odłożony jeden zestaw do piaskownicy, zabawkę którą się bawił najczęściej, dwie inne w zapasie, cała reszta- to co dalej sprawne, na strych. Ma trochę artykułów plastycznych, ale dostaje osobno- raz farbki, jak posprząta- kredki, jak się znudzą- chowamy i plastelina i tak dalej. Pluszaki ma, ale w jednym miejscu, dalej się nimi bawi, śpi z nimi więc niech będą.

Gość gość
wiesz co ja mam niemowlaka, i póki co ma ogrom zabawek za różną cenę, przeważają zabawki z półki fisher price, vtech Gryzaki przeważnie najprostsze, Ja nie patrzę na firmę i cenę tylko na to, czy zabawka mu się spodoba i czy jest ok pod każdym względem.