Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PROBLEM Z 3 latkiem

Polecane posty

Gość gość

Posłałam syna do przedszkola ,a on nie chce chodzic Placze mi non stopw przedszkolu domu, sere mi sie kraje ,ale co ja mam zrobic

Gość gość
Przejdzie mu. Przeczekac

Gość gość
Synek mojej koleżanki ryczał przez pierwszy rok :) serio, myślała że tak będzie do końca przedszkola ale po pierwszych wakacjach jak ręką odjął, koleżanka w drugim roku nawet chciala go odbierać wcześniej (bo zaszła w drugą ciążę i była na zwolnieniu) to jej kazał iść do domu, bo on się jeszcze świetnie bawi ;) Uszy do góry bedzie dobrze

Gość gość
Ja mojego zabrałam z przedszkola zresztą stracił głos to i tak bym go już dzisiaj nie posłała więc poszłam i zrezygnowałam aby komuś nie blokować miejsca ,ma czas ma dopiero 2lata,7 mies ,pójdzie za rok ,ma opiekunkę ona ma dwoje wnuków ,bawią się razem czasami ,starszy poszedł po przedszkola jak miał 4 lata i nic na tym nie stracił ani dnia nie zapłakał bo już dobrze kumał .Taki mały ma jeszcze czas aby się uspołecznić i przebywać z dziećmi ,zresztą jako jedyny był taki mały bo dzieci 4 letnie w grupie a tylko dwoje 3 latków ,nic nie straci.

Gość Madzia_ja
Przejdzie mu.. po tygodniu, miesiącu, kilku. Czasem tak bywa i już. Być może długo będzie płakał przy pożegnaniu, ale jeśli chodzi o sam pobyt w przedszkolu, to prawdopodobnie do końca miesiąca przestanie przepłakiwać całe dnie.. owszem, od czasu, do czasu, sobei popłacze.. ale skoro inne dzieci będą się bawiły itp. to on też