Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efektywność i komunikacja

Okazywanie czułości nowo poznanej osobie z którą zaczynamy flirtować

Polecane posty

co jest przesadą a co normą w okazywaniu czułości i gestów przychylności w związku z komunikacją z przeciwną płcią oraz tworzeniem więzi, w jakim czasie ?

przesada jest robic cos ponad norme, czyli z czym czujemy sie komfortowo. nie ma szzcegolowych regul. czulosc albo czujesz, albo udajesz. jak czujesz to wiesz, a o udawanych afektach sie nie wypowiadam ;)

prosze wypowiedz sie, bardziej chodzi mi o to co ludzie widzą i jak to widzą... np. że laska po 2 dniach znajomości siada mężczyźnie na kolanach tzn, że jest łatwa

Gość gość
poznanie się i w tym samym dniu przytulanie- skrajnie upicie, "łatwy" charakter, będziemy później tego żałować ojj

chodzi mi o gesty pokazujące jestem zainteresowana, zaciekawiona... postaraj sie, może coś z tego być.. podejdź bliżej... przytulenie na pożegnanie w gronie znajomych, trzymanie się blisko tej osoby, rozmowa, zaaobsorbowanie uwagi większe niż innymi osobami, przypadkowe dotnięcia, nie odsuwanie się ..

Gość gość
jak dla mnie we flircie nie ma miejsca na czułość :o tylko na okazywanie, że jestem zainteresowana i facet mi się podoba. Na tym etapie gra jest bardziej drapieżna, a nie takie ciepłe kluchy rozmemłane.

o! chodzi mi etap pomiędzy flirtem a czymś więcej... ale nie wiem jak to nazwać.. np. facet mówi ci po paru dniach znajomości i kilku godzinach przebywania w jednym towarzystwie że lubi cię słuchać, że cie lubi.. chcę cię przytulić (nie jak kumpele poklepac po plecach tylko jak laskę za biodro, udo).. przytula siarczyście na pożegnanie

a to nie randka, tylko po przypadkowej dłuższej rozmowie

Gość gość
ja sie na tym nie znam, ale przytulanie i obmacywanie w miejscach publicznych to przesada na KAŻDYM ETAPIE, no chyba że buzi na pożeganie