Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agent spioch

Czego spodziewać się po Kaczyńskim którym nawet w stanie wojennym SB się nie

Polecane posty

Gość Agent spioch

interesowało. Ojciec pracował w PZPR a matka TW Kalina dla SB.

Gość gość
przeżyłeś Bolka podstawionego przez aparat pzpr do zmiany systemu na lepszy dla nich? Przeżyjesz i kaczyńskiego. Słuchaj dalej kropki nad i prowadzonej przez ps. Stokrotkę,i lisa. Zatwardziałego komucha z dziada pradziada. I kłanidj się panu prezydentowi. Agentowi zsrr,którego dziadek Osip Szczynukowycz po zdradzie komorowskich i zamordowaníu przez sowietów,przejął majątek wraz z nazwiskiem i herbem szlacheckim.

Gość łubu dubu łubu dubu
ten szczynukowycz,to sowiecki żołnierz w 1920 roku wzięty do niewoli przez wojsko Polskie pod Wilnem. Z niewoli tej uciekł i schronił się w majątku Komorowskich. Za pomoc Polakom wydał ich sowietom. Sowieci zrobili swoje,a szczynukowycz stał się Komorowskim. Ot i cała prawda. to mówiłem ja. Jarząbek.

Gość gość
Tuska nie trawię, ale po wygranej partii Kaczyńskiego nie będę miał już nic do szukania w tym kraju.

Gość gość
agent śpioch śpi. Bul. To ty?

Gość gość
nie masz czego szukać? No jeśli masz za sobą jakieś przekręty? To lepięj s********j za wczasu.

Gość gość
Nie, przekrętów nie mam, ale pod rządami człowieka "chorego" na władzę nie mam czego szukać w swojej ojczyźnie.