Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Piję aromatyzowany napój winny owocowy słodki wyprodukowany dla Biedronki

Polecane posty

Gość gość

zawierający siarczyny Kurczę to naprawdę ma zapach i smak kisielu, a nie wierzyłam w to co piszą na necie.

Gość gość
Do spólki z Cola z Biedronki i chipsami tez z Biedronki.

Gość gość
i słucham disco polo ... czy to już jesienna depresja, czy początki jakiejś choroby psychicznej?

Gość gość
pozwolisz że skorzystam z okazji tego że chadzasz do tego sklepu i zapytam bo może miałaś styczność z produktem biedronkowym o nazwie kakao waga 1kg niestety marki nie pomnę i właśnie o to mi chodzi może kojarzysz nie jest to żadne decamoreno nesquicki puchatki

Gość gość
Nie pijam kakao, więc nie mam pojęcia.

Gość gość
miesiąc temu kupiłam z Biedronki za 120 zł sokowirówkę. Kupuję : - warzywa (por, seler, marchew, pietruszkę, buraka) - owocę ( jabłka, kiwi, mango ) i robię sok naturalny. Przestrzegam przed piciem soków które mają rok lub 2 lata ważności. Autorze pomyśl jak może sok mieć 2 lata ważności ????????\ Pijesz same konserwy !!!!!! Przelicz sobie ile miałbyś soków za 120 zł

Gość gość
ty, a woda mineralna? jak może mieć 2 lata ważności? skoro ta z kranu nie nadaje się do picia po jednym dniu? :D

Gość gość
Co zaśmiecanie wątek o kultowej Amarenie jakimiś pierdołami o konserwach, kultury trochę proszę. na zdrowie :)