Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdyby dzisiaj Rosja napadła na Polskę

Polecane posty

Gość gość

To w pierwszej kolejności za granicę uciekliby polscy politycy - większość z nich do Izraela i USA. A w drugiej kolejności polskie kobiety - pouciekałyby masowo do swoich zagranicznych kochanków. Na placu boju zostaliby tylko polscy faceci

Gość gość
Dobrze, że umiem co nieco po ichniemu gadać :) Trzeba się uczyć języka wrogów i języka przyjaciół. Jeszcze żadnego arabskiego nie znam, no ale liczę że nie pojawią się z wojną w Polsce co najmniej do mojej emerytury.

Gość gość
Mój kochanek rosjanin przybyłby po mnie osobiście :)

Gość zielonyturban
"Na placu boju zostaliby tylko polscy faceci" mylisz sie

Gość gość
A jeden facet mi powiedział, że cała druga wojna światowa miała tylko jeden cel główny : wybicie jak największej ilości chrześcijan. Wprawdzie nie chciał się przedstawić, ale mu wierzę, cała reszta to kosher geszeft. City forever !

Gość zakochany on
autorze posrałbys się jeszcze przed pierwszym wystrzałem :D ewakuowaliby cię wraz z kobietami, dziećmi i inwalidami :P

Gość gość
Jestem Polką i gdyby nie udało mi się uciec z Polski, a Rosjanie zdobyliby nas kraj, to bym uwiodła jakiegoś rosyjskiego oficera i przy jego boku ułożyłabym sobie życie.

Gość gość
a ja bym się puściła z Putinem

Gość sooooper
czym rosja napadłaby na Polskę ? oni mają same złomy dostaliby wp*****l :)

Wam jak zwykle tylko puszczalstwo w głowie :D "bym uwiodła jakiegoś rosyjskiego oficera i przy jego boku ułożyłabym sobie życie." Taaa wychędożyłoby cię stado ruskiej swołoczy, a na koniec jeśli by nie zabili, to w najlepszym wypadku zostawili z ruskim bękartem.

Gość gość
same czereśniaki na tym zdjęciu wyglądają obleśnie jak polacy, ale chociaż mają porządne buty, a nie sandały ze skarpetami żadnego bym nie wybrała, wolę facetów o ciemnej karnacji słowianie wyglądają paskudnie

Gość gość
ja też bym została, mam ... gacha[toć nie napiszę przyjaciela] Rosjanina, od 15 lat