Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karinka9023

Pięczątka od okresu na pościeli w czyimś domu

Polecane posty

Gość Karinka9023

Wczoraj przydarzył mi się straszny wypadek, nocowałam u niedawno poznanego kolegi, który w dodatku mi się podoba. Spaliśmy razem pod jedną kołdrą, ale między nami nic nie zaszło. Byłam ubrana tylko w koszulkę i majtki. Obudziłam się wcześnie rano. Poczułam, że mi mokro. Odsunęłam się delikatnie, i pod sobą zobaczyłam wielką, czerwoną plamę krwi. Wpakowałam sobie do majtek papier toaletowy (nie byłam przygotowana na krwawienie, miałam mieć za kilka dni, zwykle był punktualnie) i wyszłam z domu, gdy on jeszcze spał. Nie wiem co on sobie o mnie pomyśli, ale strasznie mi głupio, i nie potrafiłabym mu spojrzeć w oczy. Nie wiem co robić.

Gość gość
ale wtopa, masakra!!!!!!! nie odzywal się do ciebie jeszcze??

Gość Karinka9023
Nie odzywał się. W dodatku bardzo krótko się znamy, a on jest bardzo nieśmiały. Straszna wpadka.

Gość gość
tez mi sie kiedys cos takiego stalo i to w dodatku u KSIEDZA! :D spalismy razem, ale bez seksu, on nie z "tych" ;) no i rano okazalo sie, ze mi pocieklo :o na szczescie on poszedl na msze, a ja szybko zapralam pod zlewem. nie pamietam, czy dobrze sie spralo i jaki kolor mialo przescieradlo, bo to bylo w roku 1992 :P

Gość gość
jezu jaka patologia, spała z księdzem, ja to bym sie bała o swoje życie a ty tak !! o jezu!!!

Gość gość
Moze cie to pocieszy, ze ja kiedys sie posikalam w łożko mojego faceta dlatego, że mialam infekcje pęcherza i nawet nie czulam przez sen jak mi polecialo :D

Gość gość
zachowałaś się kretyńsko. Zamiast normalnie powiedzieć to jemu i wyprać palmę to uciekłaś. Jeszcze pewnie czekasz aż on zadzwoni pierwszy i może cie przeprosi za huj wie co

Gość gość
masz dziewczynko 4/10 :)

Gość gość
prowo ale nawet gdyby ja bym sie przyznała no kurvva ludzka sprawa

Gość gość
hehe ja też zaznaczyłam łóżko nie raz ale u mojego byłego w domu. Bylismy razem 3 lata wiec weekendy spędzalismy u niego. No i kilka razy zdarzyło się że dostałam akurat miesiączki, taka nasza natura :) No ale prześcieradlo nie takie grube więc na łóżku (na szczęście rozkładanym) zostało kilka wyblakłych z krwi plam :) Teraz ma inną, ciekawe co sobie pomyślała gdy pierwszy raz je zobaczyła :D :D :D :D :D

Gość gość
ale ty durna jesteś...to nie okres ci się zaczął tylko on cię wyłomotał a ty nawet nie czułaś i albo była dziewicą albo cię musiał porządnie przejechać ;-)

Gość gość
ludzie to co wam sie przydarzyło to żadna wpadka normalna rzecz ja to miałem wpadke dwa dni temu obudziłem sie w nocy do toalety zrobić siku stanełem przed muszlą i sikam jak to facet zawsze musi sobie bąka puscić i sie stało obesrałem połowe lazienki podłogę sciany szafke wanne i toalete i cały też byłem w tym daje wam słowo że to nie prowokacja naprawde tak było miałem sprzątania na ponad godzine.

Gość gość
a wy sie przejmujecie jakąś plamką lub dwiema mojego przypadku nikt nie przebije.

Gość gość
"gość hehe ja też zaznaczyłam łóżko nie raz ale u mojego byłego w domu. Bylismy razem 3 lata wiec weekendy spędzalismy u niego. No i kilka razy zdarzyło się że dostałam akurat miesiączki, taka nasza natura usmiech.gif No ale prześcieradlo nie takie grube więc na łóżku (na szczęście rozkładanym) zostało kilka wyblakłych z krwi plam usmiech.gif Teraz ma inną, ciekawe co sobie pomyślała gdy pierwszy raz je zobaczyła smiech.gifsmiech.gifsmiech.gifsmiech.gifsmiech.gif " Fleja z Ciebie straszna Ja rozumiem że to się może zdarzyć ale kilka razy to już niedbalstwo Co Ty masz cztery lata i jesteś jak dziecko popuszczające kupkę? A obecna dziewczyna pomyśli że jesteś brudaska co podpaski nie potrafi obsłużyć

w*********ł bym ci takiego plaskacza moim chvjem że musiałabyś zbierać na zabieg plastyczny za taki wybryk k***a.

Gość gość
Normalna osoba by wstała, powiedziała co i jak, prześcieradło do pralki i po krzyku A tak to już raczej po znajomości Pewnie nastolatką jesteś i spanikowałaś No cóż, nauka na przyszłość

Gość gość
A mi się zdarzyło zaznaczyć facetowi koszulkę. Spaliśmy na łyżeczkę, a ja dostałam okresu, miałam bardzo nieregularne miesiączki. Raz się zesikałam w nocy, on spał obok. Potworna infekcja pęcherza :( Ale z racji tego, że jest super facetem to nie robił z tego żadnych problemów.

Gość gość
co to znaczy spać na łyżeczkę?? !! O_o

Gość gość
Właśnie - się zdarzyło a nie jak tej gościówie wyżej, że trzy lata rżnęła facetowi czerwone plamiska na prześcieradło Gnał bym sukę