Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żeby niczego nie żałować

31 lat sama i 48latek żonaty

Polecane posty

Gość gość
samaś pisała czemu nie możesz poznać co to seks a teraz coś nam mydlisz oczy pełno jest facetów i prawie każdy co jest wolny to będzie chętny jak go pouwodzisz

nie chcę uwodzić każdego to prawda, ze większośc lekarzy nie należy do zbyt wiernych :-O nie ma znaczenia kim jest, ale jak się zachowuje w stosunku do mnie :-( wstyd mi, że w ogole mysle o nim w ten sposób, bo wiem, ze on chce żebym tak myslała, że przymila się i przytula , bo chce, zebym o tym myślała. kiedyś uważałabym, że to zwykły krętacz i jednym r****m bym go wyrzuciła z życia, ale tym razem jest inaczej, mam dośc bycia porzadną, bo jak widac nie wyszłam na tym dobrze w zyciu :-O wiem, ze to strasznie, ale dzisiaj tak czuję. dopiero teraz czuję jak mi tego wszytskiego brakuje, tego pożądania itp.

Gość gość
pozadania ci nie brakuje bo widac ze pozadasz, jestes w takim wieku ze ci hormony uderzyly bo po 30stce bardzo sie chce , jak nie masz dzieci to tym bardziej bo cialo jest sprytne ;) wyszlas niezle, bo przynajmniej nie jestes samotna matka tak jak wiele idiotek - jestes wolna , mozesz sie spotykac z kim chcesz i kiedy chcesz i seks uprawiac z kim chcesz i kiedy chcesz i nie musisz sie ukrywac , a on? no ma mniejsze pole do popisu , jak chcesz to sie z nim przespij i tyle , twoja sprawa ,

no nie, nie prześpię się z nim, ale też nie umiem uciąc tego g***townie, bo lubię jak mi prawi komplementy itp. nie jest tego dużo, zachowujemy bezpieczny dystans, bo widujemy się w sumie nieczęsto. jedna częśc mnie chce nadal pozostac w tym, co była, w tym, jaka bylam i jestem, ale druga częśc mnie pragnie uwodzić i dostać to, czego chce i co tu wybrac? ciągle myslę o jego zonie :-O

ok kochani, dziękuję za rozmowę, jestem skonana i idę spać dzieki, ze poświęciliście swój czas na pisanie ze mną ;-) moze jeszcze jutro ktos się dopisze pa!

Gość no tak prześpi się z nim
jest strasznie napalona, więc zrobi jej mega dobrze, dla tak napalonej nawet kołek w plocie by dogodził, i dziewczyna się zakocha bez pamięci, co przyniesie dla niej bardzo przykre konsekwencje.

Gość gość
Jeśli do czegoś dojdzie, to pamiętaj, że pracujecie razem i może być niezręcznie już po fakcie.

Gość gość
Bierz go jak masz ochotę, chociaż pogadaj, może jest nieszczęśliwy. Lepiej żałowąc, że się stało niż, żałować, że nigdy nie było.

Gość fghjklkjhgfdx
przystojny chociaz?

Gość gość
on bedzie nagabywal i w koncu cos do niego poczujesz tacy 48 latkowie, wiedza, ze juz niedlugo nie podolaja kobiecie i musza sie spieszyc, wiec sa zdesperowani i wykorzystaja cale zdobyte doswiadczenie w uwodzeniu przez lata, zeby se jeszcze pare razy p******c puki jeszcze dryga

Gość gość
do gościa wyżej kilku moich sąsiadów po 60 mają młodsze do seksu niz autorka:D

Gość gość
do gościa wyżej co napisał do gościa wyżej raczej do 'seksu' a nie seksu , skad wiesz co stare capy robia ? mam znajomego impotenta co mial 'kochanke' yhym , tylko patrzyl sobie na nia jak chcesz seksu to wex mlodszego faceta, ok 30 lat, po 40stce to juz nie to nadrabia czulymi slowkami

Gość gość
ja obstawiam że ona już do niego coś czuje ale jeszcze tego nie dopuszcza do świadomości :D chyba to że tu weszłaś jeszcze bardziej zmąci twój swiatopogląd hehehe seks przy tym to pikuś ;)

Gość gość
Ostatnia szansa zeby cos przeżyc to jest dla tego starego dziada i będzie latal az wylata albo opadnie z sil. Ty masz calusienkie mlode zycie przed soba, jestem pewna ze kogos kochajacego spotkasz bo brzmisz dobrze i sensownie. Nie przejmuj sie ze czujesz takie cos, to normalne, zdarza sie, jestes z krwi i kosci , czujesz pozadanie, ale powiem Ci jako kobieta z pewnym doswiadczeniem (42 l.)- nie warto, bylam w roznych zwiazkach i samo parzenie sie dla parzenia nie da ci tej radosci, ukojenia i spelnienia. Ruchy frykcyjne to nie wszystko , on moze nawet grac zakochanego. Przede wszystkim zakochany mezczyzna nie traktuje tak kobiety - jak slon w skladzie porcelany. chce Cie zaliczyc bo juz sie on starzeje, jeszcze moment i nie beda na niego zwracac uwagi, moze juz nie zwracaja. Pewnie jego żona juz sie starzeje i nie jest atrakcyjna i to tez dziala odpychajco, nie uwazasz? nie zbyt dobrze o nim swiadczy

Gość gość
dokladnie, mają młodsze, bo im młodsza tym mniejsze wymagania w seksie, i takim stary, 60letni dziadek może (z trudem co prawda), ale jakoś podołać. Kobiecie w okolicach 40tki nie miałby szans podołać. Fuj, jak można spać z takim dziadkiem, nie wyobrażam sobie tego bleeee

Gość ZadowoIona
E tam, za stary do Ciebie i widać, że nie jest za porządny :) Twój przedział to 20 - paro - 30 parolatek, a nie 50 ciolatek niech szuka sobie kochanicy w swoim wieku :)

Gość facet123456789
facet jest zwyczajnie miły a stara d**a ma urojenia i bajki tu serwuje. takie samotne napalone baby są najgorsze i trzeba na nie mocno uważać bo jak sobie coś ubzdurają to ciężko je później zniechęcić do siebie. niezłego syfu potrafią narobić. roznoszą ploty o pseudo romansie nawet zonę potrafią anonimowo zawiadomić o romansie męża którego tak naprawdę nigdy nie było żądając rozwodu.

Gość gość
ty wyżej koles masz urojenia, i najwidoczniej sam jestes stary pryk, ona jest młoda, wyksztalcona i pewnie ma niezle powodzenie to po co jej ramol? ty ramolu wyzej tez sie pogodz ze jestes ramolem ktorego miejsce przy starej brzydkiej ropusze jaka masz w domu i trzymaj sie jej, trzymaj bo jeszcze jakas zuzia lat 3.5 zawiadomi ja anonimowo ze macie romans i cie w d*psko kopnie :D najlepiej nie wychodz z domu chyba ze z przepustka i straznikiem

Gość gość
jest dziewczyna atrakcyjna, samodzielna i jakby tak zakochiwala sie w kazdym co jej bajeruje to by nie wyrobila :-D

Gość gość
nie czytałam postu, ale radzę - odpuść. Stać cię na kogoś lepszego. No chyba, że lubisz cierpieć na własne życzenie...

Gość ja ci powiem ze
normalnie to bym radzila abys w to weszła bo w koncu nie ma co robic afery ale on zabierze tobie pare lat, zafiksujesz sie na ten zwiazek i automatycznie zamkniesz na inne relacje, podoba sie tobie ze podobasz sie jemu - tak to sie zaczyna, potem to podobanie zakresli wieksze koło i nagle wszysto sie tobie spodoba, polubisz to i wtopisz. finał bedzie taki, ze on sie w ten czy inny sposób skończy a ty zostaniesz ze wspomnieniami i straconym czasem. rozejrzyj sie w srodowisku za kims w twojej grupie wiekowej.

Gość gość
bez sensu, to o czym piszecie moze sie zdarzyc z kazdym! mlodszym czy starszym! widocznie wlasnie ten jje sie spodobal a ona wlasnie jemu, moze innym sie nie podoba po prostu

hej niestety nie jest przystojny :-O nawet mi się nie podoba :-O nie mam już słów na siebie, wiem,ze to wszystko brzmi idiotycznie :-O

Gość gość
nie jest przystojny wiec jak wygladA?

nijak :-( nawet nie umiem go opisać, można powiedzieć jednak że jest nieatrakcyjny, wysoki, ale jakiś taki przygarbiony, twarz bardzo nieciekawa, włosy siwo-blond

jest łysawy z przodu i na czubku głowy, nosi okulary, ma jakąs bliznę widoczna na twarzy

Gość gość
ja miałam romans z 45 latkiem i to było super przezycie. dowartościował mnie badzo i wspierał tak dojrzale i czyułam się przy nim jak prawdziwa kobieta

dostałam dziś od niego bransoletkę i zaproszenie na kolację :-( wiem, ze to wszytsko między nami jest trochę sztuczne i chwilowe, ale coś mnie korci , zeby spróbować, zeby w końcu coś przezyć, żeby poczuć się pożądaną :-( ale ciągle myslę o jego żonie :-(

bransoletki oczywiście nie przyjęłam, powiedziałam, że dziękuję, ale powinien ją podarowac żonie... jednak z drugiej strony bardzo chciałabym tego spotkania, chciałabym bm adorowana itp. tyle lat jestem sama po prostu teraz poczułam że mi tej całej otoczki damsko-męskiej cholernie brakuje