Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cxccxxcxcc

Koleżanka nie chce usunąć ze znajomych mojego byłego

Polecane posty

Gość cxccxxcxcc

Efekt jest taki, że rozpowiada innym co u niego (a podobno kogoś ma, i się wyrobił - chodzi na siłownię), a mnie to cholernie boli. Dzisiaj cały dzień przepłakałam, boli mnie teraz głowa, po prostu bardzo źle się czuję. Nie chciałabym tego wszystkiego wiedzieć :O Co mam zrobić?

Gość przyspiewki dyszkantem
a co cie obchodzi z kim znajomi sie twoja kolezanka... jak dla mnie to moglaby z nim nawet sypiac ex to ex - niech mu ziemia lekka bedzie

Gość gość
Oj, przytulam. Rozumiem jak się czujesz. A koleżanka wie, jak to traktujesz? Czy zachowujesz przy niej twarz?

Gość cxccxxcxcc
Cieszę się, że masz takie podejście, ja niestety wyznaję zasadę co z oczu to z serca. Zwyczajnie nie chciałabym wiedzieć kogo bzyka i jak wygląda, bo mnie to boli

Gość cxccxxcxcc
Kiedy prosiłam ją, żeby go usunęła (niestety, ale jest paplą) zbyła mnie :O Wiedziała, że nie chcę wiedzieć. I nie mówi tego mi, ale innym, a wszystko do mnie dochodzi...

Gość hermionaona
naucz się odróżniać ludzi - to nie jest Twoja koleżanka. Sprawia jej przyjemność to, że Ciebie to boli.

Gość gość
Niestety chyba nic z tym nie zrobisz. Możesz jedynie poprosić znajomym by Ci nie mówili. Chociaż to bedzie trochę dziwne, a na pewno i tak coś tam Ci powtórzą. Chyba po prostu musisz zacisnąć zęby. :( Z czasem przestanie Cię to obchodzić, zwłaszcza gdy poznasz kogoś nowego.

Gość cxccxxcxcc
Gość, najgorsze jest to, ze mam powodzenie. Lata za mną kilku chłopaków. Spotykam się z nimi, na chwilę zapominam, ale potem wracam do domu, i to wraca... nie chcę wiedzieć co u niego, bo mnie to zabija. W takich momentach odechciewa mi się żyć. Na codzień ćwiczę, mam swoje pasje, prace... a mimo to nie potrafię się pogodzić z tym, że on ma mnie w d***e, że nic nie stracił zrywając ze mną...

Gość gość
a długo nie jesteście razem?

Gość cxccxxcxcc
Hm, to w sumie długa historia. Byliśmy razem dwa razy. Od ostatniego rozstania minęło jakieś 7 miesięcy, ale spotkałam go, wspomnienia wróciły, niestety

Gość gość
Może będziecie trzeci raz?

Gość cxccxxcxcc
To raczej zamknięty temat... on mnie nie chce

Gość ZadowoIona
Strasznie wredna ta koleżanka. Jak byłaś z nim musiała strasznie Ci zazdrościć, a teraz napawa się tym, że jest z inną, dlatego ochoczo śledzi jego życie. Jak ktoś wyżej napisał, to NIE JEST koleżanka.