Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baskaosiemsiedem

mezoterapia a cienie pod oczami

Polecane posty

Gość baskaosiemsiedem

Zaczynam poważnie brać pod uwagę skorzystanie z usług jakiegoś gabinetu i za pomocą mezoterapii próbować pozbyć się cieni pod oczami. Bardzo proszę o opinie, bo w temacie jestem laikiem i nie ukrywam, że mam sporo obaw Pozdrawiam;)

Gość applefit
Witam Cię, od jak dawna masz problem z cieniami pod oczami? Wiesz, może po prostu wystarczy się dobrze wysypiać, niż od razu się kłuć? Ja np. miałam cienie od zawsze, odkąd pamiętam. Wyglądałam jakbym była schorowana i zmęczona. Czytałam trochę na necie i znalazłam rozwiązanie w postacie serii zabiegów mezoterapii pod oczy. Poszłam na konsultacje do lekarza, porozmawiałam, przemyślałam. Generalnie nie chętnie poddałam się zabiegowi, bo nie lubię być kuta. Zawłaszcza w tak newralgiczne miejsce jak okolica oczu. Ale wizja napiętej, rozświetlonej skóry wokół oczu była zdecydowanie silniejsza. Zdecydowałam się na serie zabiegów, którą właśnie ukończyłam. Jestem pod dużym wrażeniem i polecam Ci zabieg jeżeli masz taki problem bo naprawdę jest skuteczny.

Gość gość
Ja zrobiłam serię zabiegów terapii mikroigłowej wąskim rollerem na zmarszczki wokół oczu i bruzdy na czole oraz nosowo wargowe. Na początku była lekko ypuchnięta i zaczerwieniona skóraale taerz jest świetna. Nie żałuje, polecam wszystkim :)

Gość applefit
Dokładnie, Pani doktor też wspominała mi o tym zabiegu. Można wcześniej zastosować znieczulenie na okolice poddawane zabiegowi. Nawet widziałam ten roll on i te igiełki wcale nie są takie straszne, ale wybrałam opcję - mniej ukłuć:) i jak wcześniej wspominałam jestem bardzo zadowolona z efektu. Mogę podać nazwę jakim preparatem miałam wykonaną mezoterapię, jeśli kogoś to interesuje. Pozdrawiam

Gość applefit
Oczywiście roller a dokładnie Innoroller , roll on stosowałam kiedyś:) małe sprostowanie. Pozdrawiam

Gość gość
t   ;

Gość dewka
applefit A gdzie robiłaś ten zabieg? Można wiedzieć ile kosztuje?

Gość Kwiat Chabra  Bławatka
Jestem ciekawa applefit jakim preparatem miałaś robiony zabieg? Ja też miałam problem z cieniami pod oczami i Pani doktor podała mi kwas hialuronowy w okolice oczodołów, delikatnie wypełniając je i rozjaśniając skórę pod oczami, bo preparat ten zawiera również antyoksydanty, aminokwasy, minerały oraz witaminy jak widać same dobrocie dla skóry. Produkt jest dość nowy na rynku i nie wszędzie dostępny. Wiem bo wyprowadziłam się z Krakowa i tu gdzie obecnie mieszkam nie mają tego preparatu,a polecałam go koleżanką. Ja na pewno wrócę do Pani doktor na kolejny zabieg, a dokładnie za ok.7 m-c. Efekt utrzymuje się prawie rok. Zapłaciłam 1200 zł, preparat nazywa się Redensity II Pozdrawiam

Gość applefit
Do dewka Hej, zabieg wykonywałam w Krakowie i płaciłam 350 zł.wtedy była promocja. Miałam podany preparat light eyes. Generalnie polecam i miejsce gdzie wykonałam zabieg, czyściutko, sterylnie i miło i panią dr, super babka, taka życiowa:) Pozdrawiam

Gość applefit
Do dewka, jak będziesz chciała to mogę podać ci namiary na panią dr,i miejsce gdzie przyjmuje pzdr

Gość gość
Zabieg nakłuwania wokuł oczu najlepiej połaczyc z serum z pepytdami biomimetycznymi. Miałam 3 zabiegi co miesiąc, ale jezeli ktos ma większe zmarszczki lub potrzebuje większej regeneracji wtedy zabieg wykonuje się co 2 tygodnie - łącznie 6 zabiegów.. Ja płaciłam za pierwszy zabieg 250 i za dwa nastepne po 150 zł. Zabieg miałam wykonaywany przez kosmetologa w Poznaniu.

Gość CeraAlba
Poszukuje sprawdzonej kliniki w Krakowie! Wybieram się na mezo pod oczy, ale mam straszne obawy. Raz już się byłam w takim miejscu że gorzko pożałowałam. Miałam wykupiony kupon na zabieg przez zanany portal internetowy G. ale wolę zapłacić więcej i mieć zabieg wykonany prawidłowo i sterylnie! Proszę o szczere odpowiedzi, dziękuje.

Gość gość
To fakt, zabiegi wykonywane przez salony ogłaszające się na zakupach grupowych są koszmarnie wykonywane. Podmieniane kosmetyki, brak dezynfekcji, skracane czasy zabiegów.

Gość sylwia11111
Ja korzystam z mezoterapii w celu pozbycia się zmarszczek, ale jak czytam na stronie New look to jest informacja że korzystnie wpływa na skórę poszrzałą - przywraca ładny kolor, rozjaśnia więc może i tak :)

Gość gość
Fajną promocję maja w tym New Look 30 proc. taniej na mezoterapię