Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kocham nieodpowiedzialnego faceta

Polecane posty

Gość gość

pisze na forum bo tak naprawde to jestem sama samotna ze swoim życiem.mam 23 lata prace szkole zdrowie i jeden najwiekszy problem. ktoś z kim jestem od 4lat w tym mieszkam z ta osoba 2lata chyba jest nieodpowiedzialna osoba.otóż żyje na własny rachunek bo tak wyszlo w życiu.w grudniu zmarla moja mama i nie mam nawet z kim pogadac .pragne miec ustabilizowane życie, poczucie milosci i bezpieczenstwa ale moj facet nie kwapi sie do slubu i dzieci. mówi ze niedługo... wszyscy mnie pytają oceniaja twierdzac ze jestem stara i ze na co ja czekam,,, co ja powinnam zrobić?jest mi zlei tyle...

Gość Pluto20
napewno bym sie nie ozenil w wieku 23 lat -.- to najlepszy czas twojego zycia , twoj facet ma racje.

Gość gość
dlaczego nie? chce go zrozumiec.ale tez chce byc szczesliwa. a dlamnie szczesscie to rodzina

Gość gość
mysłalamze bedzie inaczej po tym jak razem zamieszkamy...a tu wszystko na odwrot

Gość OnaTakaaJednaa
A ja mam podobnie, tyle że nie mieszkam z facetem, ale też on niby mówi że kiedyś ale wcale mu się do niczego nie spieszy i boje się ze on nigdy nie będzie chcial

Gość gość
co ja mam myslec? moze on nigdy nie bedzie chciał slubu bo tak wygodniej?

Gość OnaTakaaJednaa
Wiesz ja wlasnie tak mysle w przypadku mojego, a ja bym chciała mieć normalne ustabilizowane zycie a on nic... chyba mu tak wygodnie, przykro mi trochę bo wokół koleżanki maja facetow którzy potrafili się oswiadczyc, ozenic

Gość gość
dokładnie.. a ile maszlat?ile jestescie razem?

Gość OnaTakaaJednaa
jesteśmy 2,5 roku, ja 24, a on 30, ostatnio się co raz poważniej nad tym zastanawiam a Wy ile macie lat?

Gość gość
po 23lata. jestesmy 4lata razem

Gość OnaTakaaJednaa
no to w sumie taki wiek ze moglby myslec o tym, koleżanki w moim wieku i kurcze kilka lat młodsze to już po slubie a u mnie to się na nic nie zapowiada, na nic powaznego

Gość gość
u mnie to samo a juz 2 lata bedzie jak razem mieszkamy co tu ,myslec

Gość OnaTakaaJednaa
Dziwne, my jeszcze razem nie mieszkamy ale po 2 latach mieszkania to powinien cos myslec w tym kierunku...

Gość Heniuś
To nie twój facet jest nieodpowiedzialny, tylko ty jesteś po prostu niedojrzała i głupia. Jak można powiedzieć o życiowym partnerze że jest nieodpowiedzialny dlatego, że w wieku 23 lat nie chce podpisać umowy zmieniającej wasze życie w jeden dodatkowy papier w szufladzie więcej oraz po sztuce niezbyt wyszukanej biżuterii na głowę? Ilu facetów w wieku 23 lat mieszka ze swoimi dziewczynami w wieloletnich związkach? Na pewno sami nieodpowiedzialni :) Ale bądź jeszcze głupsza niż jesteś i go zostaw - przecież zasługujesz na więcej :) I radzę się zastanowić, czy parcie na ślub jest adekwatne do sytuacji i poziomu jaki sobą reprezentujecie, bo często poza wymaganiami/oczekiwaniami baba ma niewiele do zaoferowania. I facet myśli, to jest niemal pewne - jak znam baby to pewnie ani jednej rozmowy nie było o przyszłości, dzieciach, rodzinie itp. więc co sobie ma facet myśleć? Pewnie tak "ona przecież marzy o dzieciach, rodzinie, ślubie, jutro się oświadczę" :) Wiek XXI a problemy jak w średniowieczu. I chciałbym być kiedyś w takim związku, gdzie jedynym problemem jest brak papierka ze ślubem/małżeństwem - normalnie zazdroszczę wam takich problemów, ja miałem do tej pory co najmniej kilkaset dużo poważniejszych.

Gość gość
jezeli facet po 4 latach bycia razem nie jest zdecydowany na wiekszy krok , to nie marnuj z nim czasu! I nie sluchaj tych opini ze jestes za mloda, owszem jestes mloda , ale wcale nie za mloda na malzenstwo , on tez nie. Jesli dla ciebie slub i rodzina to szczescie a on ci nie chce tego dac , to nie jest dobrze.