Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiecznazima

nie mam z kim pogadac

Polecane posty

Wiecznazima , a macie tam straznikow z bronia na plazach?

Gość Gospre
Ja wyjechalam 13 lat temu , moja podroz trwa by w koncu osiasc w Australii;) takie mam plany.

Gość gość
ale chyba w Meksyku na stale nie jestes? bo jak mozna mieszkac w strachu? czy jakiekolwiek pieniadze sa tego warte?

ptrole wojskowych jezdza po calym miescie nie tylko na plazach ale niewiele to daje jedna zadsada jest ze jak juz cos ci sie przytrafi nigdy nie dzwon na polijce a po wojskowych nikt inny nie pomoze

Tak do polski stad to dobre 16+ godz. Pierwsze 3 lata ciagnie bardzo do ojczyzny a pozniej to juz wszystko jedno... ja tam lubie kanadyjczykow

teoretycznie wyjechalam na stale ale zdecydwalam sie na to jak jeszcze tu bylo normalnie a nie taki dramat dlatego tez coraz czesciej mysle o wyjedzie tylko gdzie .. o to jest pytanie

Gość gość
Australia, fajny kraj ale ta odleglosc od europy jest przerazajaca.Chociaz mam tam kolezanke i mowi ze zyje sie tam jak na wiecznych wakacjach!

Gość Gospre
Uwielbiam slonce i plaze ;) moze troche przeraza mnie wizja gadow pelzajacych gdzies po moim domu ;) w Australii. Tutaj ciagle pada mgla i sztorm depresji sie mozna nabawic ;)

Gość gość
Pewnie mowicie po hiszpansku to najlepiej byloby jechac do Hiszpanii, ale tam tez niestety teraz kryzys.

Gość Gospre
wiecznazima to masz nie wesolo ,wczoraj cos w tv mowili o Meksyku ze gwalca kierowcy w autobusach na kursach nocnych i ze jedna kobieta wymierza sprawiedliwosc ;(

Gość gość
Wiesz moze najpierw pojedz do Australii i zobacz czy Ci odpowiada , owszem jest tam ladnie , ale zycie jest bardzo drogie i niektore miejsca sa jeszcze bardzo odizolowane . Ja z mezem mielismy zamiar przeprowadzic sie wlasnie do Australii do Melbourne , ale po pobycie tam zmienilismy zdanie , to nie bylo dla nas , praktycznie zmienilibysmy swoje zycie z papucia na lac .

Gość gość
ja tez uwielbiam slonce i plaze a zimowe deszcze w vancouver mnie dobijaja,

no niestety kryzys hiszpanski tak opanowany jest jedyne co dobre z tego wyjazdu:-) no moze jeszcze prawko ktore tu dopiero zrobilam bo komunikacja miejscka nie istnieje tzn sa autobusy i taksowki ale zeby sie nie rozpisywac powim tylko ha ha ha

Gość gość
Gosciu nie narzekaj na Vancouver , ja w Albercie wcale nie mam lepiej :)

Gość gość
To jakproblemprzeprowadzic sie do Van z Alberty ?? tam te zimy tez nie sa za ciekawe, sama nie wiem co juz lepsze deszcz czy mrozy.Ale przynajmniej trzesienie ziemi ci chyba nie grozi!

Gość Gospre
Australiia troche poczeka i rzeczywiscie najpierw ja odwiedze ale tutaj gdzie mieszkam tez nie zamierzam dlugo byc blizej cywilizacji bym chciala

Gość Gospre
To moze sie pozamieniamy ja wam oddam za darmo moje sztormy i mgly a wy mi zime i gory i stoki narciarkie ;)

Gość gość
Gospre a gzie takie sztormy i mgly?

Gość gość
Ja troche mieszkalam w BC, takze wiem o czym piszesz :) ale praca mojego meza mnie przygnala do Alberty .

Gość Gospre
Ja mieszkam na Jersey ;(

Gość Gospre
Do uslyszenia ;) dam topik do ulubionych i chetnie tutaj zajrze po prace .

Gość gość
nawet nie wiedzialam ze istnieje wyspa Jersey, milego dnia! u mnie juz niedlugo polnoc , ide spac, tez bede tu zagladac!! milej nocy.

Gość Gospre
Pozdrawiam Wszystkich ;)