Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wynajem mieszkania a dodatkowe lozko

Polecane posty

Gość gość

Hej wszystkim, moze ktos bedzie w stanie mi pomoc? Otoz wynajmuje studentkom mieszkanie od pazdziernika. Kwestia jest taka, ze brakuje im jednego loza. zastanawiam sie teraz w czyjej gestii lezy doposazanie meiszkania w takiej syruacji, czy to ja powinnam zalatwic lozko czy juz one powinne same sie o to zatroszczyc? bede wdzieczna za rady

Gość gość
ty powinnas to zapewnic, chyba ze wczesniej bylo zaznaczone ze mmieszkanie jest nieumeblowane.

tak ty powinnaś zapewnić im łózko ja mam inny problem bo wynajęliśmy mieszkanie i łózek mamy za dużo a własciciel wziąć nie chce jak twierdzi wynajmowaliśmy z łóżkami

Gość gość
Nie, no bylo zaznaczone, ze umeblowane. w kazdym pokoju jest lozko wiec teoretycznie jest ok. One prosza tak jakby o dodatkowe lozko. I czy w takim przypadku to ja mimo wszystko jestem odpowiedzialna za dostarczenie go czy one same?

Gość gość
campari- a w jakije miejscowosci? moze ja bym od ciebie jedno lozko ''pozyczyla'':)? dla tych studentek

Gość gość
Myślę, że to kwestia dogadania się.

Gość gość
Ja niby zawsze wynajmowałam mieszkania umeblowane, ale jak czegoś brakowało (np. biurka) to sama sobie dowoziłam, nie żądałam tego od właściciela.