Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justysia samosia

strach przed tym co wydarzy sie w pracy

Polecane posty

Gość justysia samosia

nie wiem czy jest ze mna cos nie tak ale za kazdym razem gdy wychodze do pracy strasznie sie stresuje..boje sie ze wydarzy sie cos z czym sobie nie poradzę albo cos zrobie zle nie wiem dlaczego tak sie dzieje..przez to przez dluzszy czas mialam problem ze znalezieniem pracy bo przed kazdym dniem próbnym paraliżował mnie strach ze czegos nie bede potrafiła chociaz wiedzialam ze najpierw bede miala szkolenie i musza mnie wszystkiego nauczyc to i tak zwyciężał strach

Gość justysia samosia
teraz gdy juz mam ta pracę to zamiast cieszyć sie ze jestem w śród ludzi,ze mam pieniądze to codziennie stresuje sie przed pójściem do pracy to jest straszne i nie wiem jak sobie z tym poradzić we wcześniejszej pracy tez tak mialam i zaczęło to mijać dopiero gdy dobrze wszytkich zapoznałam

Gość gość
ile masz lat,pracujesz jako?

Gość gość
ja mam podobnie, mimo że pracuje 6 lat w jednym miejscu to przezyłam już tyle zmian na stanowiskach, w organizacji pracy, grafiku że też przed każdym wyjściem czuję się niepewnie, bo nie wiem co przyniesie kolejny dzień..

Gość justysia samosia
no i do tego nowi ludzie..oni znają sie od dawna maja wspólne tematy a ja w nie wiem nawet jak zagadac, zaczynam z kims rozmowe i konczy sie po jednym zdaniu.. to jest dla mnie straszne