Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aktywna mama

kim dla was jest aktywna mama

Polecane posty

Gość aktywna mama

ja pracuje zawodowo i zajmuje sie 3 letnim synkiem, brak mi czasu na własne regularne zajecia typu fitness itp. a jak jest z wami? jak sie organizujecie?

Gość gość
ja nie mam swoich dzieci ale adoptowalam, moja croka ma 4 lata moj syn 6 adoptowalam ich 2 lata temu, sa rodzenstwem, pracuje zawodowo jak ty, moja siostra ktora jest na macierzynskim zajmuje sie dziecmi, wracam po pracy (jem poza domem) i ide na aerobik, wracam ok 22 i dzieci juz spia, w sumie wczesniej zajmowala sie nimi moja mama wiec jakos daje rade :-) a maz nie moze zostawac z dzieckiem jak wracach z pracy a ty isc na fitness??

Gość gość
Pracuje ,mam dwoje dzieci 9lat i 2,8 mies miałam być na 2 tyg urlopie a by małego odbierać wcześniej z przedszkola ale mały sobie radzi super nie muszę odbierać go wcześnie ,mąż jest za granicą więc skracam urlop ,wezmę kiedy mąż wróci chodzę na judo od 10 lat 3 razy w tygodniu ,raz w tygodniu przyjeżdża moja mama do młodego 2 razy jest z opiekunką ,starszy chodzi w te same dni co ja ja judo . ,na basen chodzimy 2 razy w tygodniu wszyscy .O tak to wygląda

Gość aktywna mama
no wlasnie maż prowadzi własna firmę i dletego nie moge zaplanowac regularnych zajęć czasem wyskauję na basen, bo można wyjść ad hoc, ale o regularnych ćwiczeniach nie mamowy

Gość gość
ja jestem aktywną mamą, biegam, pływam, jeżdżę rowerem, chodzę z kijkami, pływam kajakiem, ćwiczę w domu ćwiczenia kalisteniczne. Mam dwójkę dzieci w tym młodsze rok, pracuję na etacie.

Gość i co tak upadł wątek
nie ma tu aktywnych mam?

Gość gość
no ja pierdziele dzis co drugi temat o tym jak pracujaca kobieta ma zle,pogrzalo was????????????????????????????????????????????

Gość gość
pracując nie mam czasu na zycie rodzinne.........

Gość gość
nie warto się tak szarpać, praca dom obowiazki lepiej byc w domku z dziećmi a mąz niech z********a

Gość gość
nie, to jest temat o sporcie, pogięło was? Nie wiecie co to hobby? co to aktywny styl życia, co to bycie fit np?

Gość gość
jak widać nie da się pogadać o innych tematach.

Gość gość
Ja mam 2 dzieci 8 i 2,7 lat nie mam mozliwosci na hobby i sport :( jedynie w lato pojezdziłam troche na rowerze z dziecmi i na rolkach na basen mam 30km nie mam prawka odpada na silownie czy fitness nie mam jak 24 na dobe sam z dziecmi maz tylko w weekendy jest zadnej pomocy nie mam nie mam nikogo aby mogl posiedziec z 2 godzinki

Gość gość
a nie możesz ćwiczyć w domu? Jak dla mnie to wymówki, które bardzo dobrze znam z autopsji. Można wziąć nianię na 2h 2 razy w tygodniu i pójść na aerobik albo przebiec się lub pochodzić z kijkami. Wszystko kwestia priorytetów.

Gość gość
możesz trenować w weekendy, jak jest mąż. Współczuję ci takiego życia 24h/dobę z dziećmi, starsze na pewno w szkole ale ty masz non stop młodsze.