Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brandi27

SCHUDLAM

Polecane posty

.. dlaczego tak malo jest takich wlasnie postow? jest masa tematow o odchudzaniu, dzis zaczynam!!! Jutro zaczynam!!! Od teraz zaczynam!!! Kazda zaczyna.. przez trzy dni pisze co jadla, potem, ze sie zlamala, najadla czekolady i koniec. Cz sa osoby, ktore moga powiedziec.. Sluchajcie, robilam to to i to i ciagu takiego a takiego czasu schudlam tyle i tyle?

Gość gość
ja dwa lata temu schudłam 34 kg przez 5 miesięcy i trzymam wagę. Sama schudłam na własnej diecie bez wspomagaczy.

Gość gość
a ladna jestes?:classic_cool:

Brawo! No nareszcie! Na prawde imponujacy wynik. To teraz w skrocie opowiedz jak to ci sie udalo.

Gość gość
Zaczęłam się odchudzać w lutym, skonczyłam gdzieś w lipcu. Jadłam czesto a mało, najważniejsza była zupa warzywna która sama robiłam, jadłam ile tylko chciałam. Kupowałam warzywa na patelnie albo nawet z włoszczyzny, albo z innych warzyw ja robiłam, tak żeby mi się nie nudziła. Dodawałam ze 3 ziemniaki, czasami koncentratu, czasami makaronu troche.albo łyżeczke śmietany. Może być warzywna, albo np z samych brokułów lub innych warzyw. Możliwości jest sporo. itd..Mięsa nie jadłam wcale, tylko ryby, praktycznie co drugi dzień. Chleb razowy, masło, jogurty naturalne, i full owoców. Oczywiście zdarzały mi się grzeszki, ale nie przejmowałam się tym. Słodyczy nie lubię, ale skusiłam się nie raz i nie dwa na pizzę np, albo małą zapiekankę.Nie liczyłam kalorii. ćwiczyłam 2-3 razy w tyg po ok 30 minut (nienawidze ćwiczyć :O) Albo rowerek stacjonarny, albo jakieś tam wygibusy na dywanie. wykonywałam też rano codziennie takie rogrzewki jak np tu http://www.youtube.com/watch?v=XelFZe-TZHg.

Czyli w sumie udalo ci sie bez wiekszych wyrzeczen. Swietnie, widac dla chcacego.. troche mniej trudno. jeszcze raz gratulacje i fajnie, ze zdradzilas swoj sposob! :)

Gość gość
bez wyrzeczeń udało mi sie przytyć 20kg:) jak widać można, nie poddawajcie się, świat do odważnych należy!:)

Gość gość
No nie wiem chyba dowalic 20kg w szybkim czasie to nie takie proste

Gość gość
brandi czytaj ze zrozumieniem ;O

"to nie lada wyczyn" -> cos trudnego do osiagniecia "to nie takie proste" -> cos trudnego do osiagniecia