Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O ludzie jaki wstyd

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj moja znajoma wyprawiała imieniny więc "trochę" wypiliśmy. Jakoś po imprezie wróciłem do domu podobno koło 6 i wiecie co robiłem ?! ( ja pamiętam jak przez mgłę ) obudziłem wszystkich domowników bo.... szukałem kompotu w spiżarni bo MUSIAŁEM się napić, ale potem było jeszcze lepiej! Powiedziałem że muszę obejrzę uwaga.... TITANICA bo nigdy nie oglądałem i czas najwyższy, ale SIARA :D. A wy macie jakieś ciekawe historie po pijaku ?:)

Gość gość
tak zarzygalam pol miasta rynek

Gość gość
był topic odnosnie wpadek po alko... więc poszukaj i nie zaśmiecaj forum uczuciowego bo to k***a inna bajka

Gość gość
ja ! ja! to byly moje pierwsze swieta na emigracji, bylam ja, moj chlopak, plus 9 znajomych.. przed sama Wigilia rozmawialam z mama, bardzo plakalam ( problemy rodzinne).. po kilku godzinach, wiadomo po pasterce, wrocilismy do domu, bylo duzo alkoholu, roznego rodzaju, a ja glupia (!) najpierw troszke wina, pozniej sporo bacardi, whiskey, drinki z wodka, w kazdym badz razie pilam szybko i duzo, w pewnym momencie, moj chlopak chwycil mnei za reke i powiedzial bym przystopowala bo to do mnie nie podobne bym pila.. ale widac bylam tak podlamana ta romzowa z mama ze wyszlo jak wyszlo.. ale akcja dopiero sie zaczyna! w ktoryms momencie mowie do swojego: Marek, ale gdzie jest moja mama? gdzie moja mama? Marek oczy jak 5 zlotych, cisza :D za chwile znow gdzie jest moja mama? i tak w kolko, Marek staral sie mnie uspokoic i namawial bym poszla na gore, wiec wstalam... i usiadlam i mowie ''ale wstyd! co ja mowie!? i znow.. Marek, gdzie jest moja mama?! ja chce do mamy! pamietam jeszcze ze Maek poszedl do ogrodu z jednym z kolegow, a ja nie rozpoznalam innego z kolegow i moiwe do niego: Marek? ale gdzie mama? w koncu moj zaprowadzil mnie na gore i polozyl.. tak mi bylo niedobrze ze myslalam ze umre :D zawolalam go z gory ze umieram, zeby mi pomogl odejsc :D przyszedl posiedzial ze mna, ja wymiotowalam jak kot, zasnelam. oni bawili sie dosc dlugo, rano wstalam z potwornym bolem .. shcodze na dol do kuchni a jedna z kolezanek: Magda? gdzie Twoja mama? :d :D ogolnie to nie pije, ale widac musialam byc w depresji ze mnie tak wzielo, nigdy wiecej :D