Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćona34

dlaczego ludzie smieja sie z grubych

Polecane posty

Gość nikoletta909090
Ci ludzie, ktorzy nasmiewaja sie z grubych niech zobacza pierw co soba reprezentuja ;) sama bylam gruba i doznalam przykrosci zwiazanych z tym. Moja frustracja byla na tyle duza, ze wkurzylam sie i zabralam sie za siebie. Teraz juz to wszystko jest za mna :) trwalo to rok ... po tym wszystkim jak zaczalam spotykac tych ludzi, ktorzy mieli taki ubaw ze mnie widzialam ich opadajace szczeny :D niesamowite uczucie. Z mojej strony wystarczylo tylko zrezygnowac ze smieciowego jedzenia i pol godziny dziennie biegania to nie jest duzo ;) wiec grubaski i grubasy bierzcie sie za siebie póki nie jest za pozno !!! robicie to dla siebie i przede wszystkim zdrowia !

Gość boję sie
kurwa. jak czytam te komentarze to aż nóż w kieszeni mi sie otwiera. Nie każdy jest gruby bo dużo "żre", tak ? Ludzie tez choruja na różnego rodzaju choroby przy ktorych czy chcemy czy nie przytyjemy. A co z dziewczynami? One mogą przytyć poprzez zażywanie tabletek antykoncepcyjnych. Więc przestańcie pierdolić głupoty, bo aż żal czytać te wasze zbędne "komentarze". Ja osobiście do ludzi grubych nic nie mam. Sama uważam, że jestem za gruba. 166cm wzrostu, a waga 51 kilo.

Gość gośćgeggeeg
Dźwig Jawor będzie dla Ciebie odpowiednim wyborem, jeśli zależy Ci na tym, by Twoje projekty zostały wykonane fachowo i bez opóźnień. Jest to najlepsza opcja na rynku. https://dzwigi-golak.pl/