Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem 30 letnim kawalerem i dobrze mi z tym

Polecane posty

Gość womenshealth
Tak. Normalna zwykła pensja, nawet nie jest to średnia krajowa.

Gość gość
tak narzekacie na nich bo mniej facetów będzie do oskubania przez was.

Gość gość autor
juz jestem

Gość gość
Kasa, władza, wygląd, wzrost = miłosć kobiety i otwarte wrota do jej pochwy.

Gość gość autor
nie twierdze ze 3 tys zł to dobre zarobki po prostu mi to wystarcza gdybym miał utrzymac rodzine to byłoby kiepsko

Gość womenshealth
Jak Twoja partnerka będzie zarabiać tyle co Ty to jakoś dacie radę. ;)

Gość gość autor
partnerki raczej miał nie bede trudno;) życie toczy się dalej

Gość gość
skonczysz jako stary onanista

Gość womenshealth
Dlaczego tak twierdzisz? Jeśli jesteś w miarę przystojny, fajny to czemu nie. ;)

Gość gość autor
na temat mojej urody krążą różne opinie:) co do bycia fajnym, kilka kobiet mi to powiedziało ale nic z tego nie wynikło

Gość stara i brzydka biedna
twój wybór kawalerze,kazdy robi tak jak mu wygodnie

Gość gość autor
po pewnym czasie do wszystkiego sie przywyka

Gość ThisIsTrueeeee
Wiesz co ja też mam 30 przystojny nie jestem, fajny charakter pewnie tak za młodu wiele odrzuciłem kobiet no ale żadna mi się nie podobała na tyle żeby się wiązać czy spotykać, byłem bardzo wybredny, a te które mi się podobały, nie chciały mnie znać. Teraz spotykam się co jakiś czas z kobietami, bardziej to luźne układy, nie są one atrakcyjne niestety :(, no ale mam darmowy seks raz na jakiś czas, nigdy nikogo nie kochałem i sam nie byłem kochany, to bardziej przypomina układy niż związki i w zasadzie tak jest. Chciałbym mieć fajną kobietę na stałe ale w tym wieku zostały mi same rozwódki, dzieciate gówniary, nie do końca normalne stare panny, erotomanki co miały pół miasta, mężatki (tak zdarzały się że takie mnie podrywały), księżniczki szukające rycerza na białym koniu co odrzucą maks na 4 randce, totalne nie zadbane maszkary których bym kijem nie tknął i kobiety po ciężkich związkach ze spaczoną psychiką. Normalnych kobiet NIE MA bo już dawno mają mężów i są szczęśliwe tyle na temat. Jak jesteś szczęśliwy sam to nikogo nie szukaj bo to bez sensu, szkoda nerwów, ja przeszedłem przez ostatnie 2 lata przez piekło dzięki kobietom o których pisałem wcześniej. Do 25, 26 lat można jeszcze sobie jakąś fajną znaleźć kobietę, potem zostają takie o których pisałem.

Gość gość autor
cos w tym jest ze z biegiem lat coraz trudniej kogos znalezc ja mieszkam na wsi, tutaj prawie nie ma wolnych kobiet powyżej 23 lat, a nie będą podrywał 18 letnich dziewczyn

Gość gość
Tak to jest Thisistrue jeśli chce się modelkę, choć własny wygląd powierzchowny pozostawia wiele do życzenia. :)

Gość ThisIsTrueeeee
"gość Tak to jest Thisistrue jeśli chce się modelkę, choć własny wygląd powierzchowny pozostawia wiele do życzenia. usmiech.gif " To prawda sam sobie jestem winien nawet tego nie kryję, teraz już dla mnie za późno :( może się z kimś zwiąże na stałe kiedyś ale to dlatego żeby nie być samotnym na pewno nie z miłości, ale sam nie wiem czy potrafię kochać, z każdą dziewczyną z jaką się spotykałem mijało zauroczenie i nigdy nie pojawiła się miłość, może po prostu te uczucie nie dla mnie

Gość gość
nie dla każdego starcza normalnych kobiet więc lepiej być samemu niż z jakąś księżniczką, psychiczną czy puszczalską.

Gość gość
Autor sie cieszy mamusia upierze posprzata ugotuje a n pieniarzi odlozy i pewnie wyda na prostytutki bo ile mozna jechac na recznym.

Gość ThisIsTrueeeee
" gość nie dla każdego starcza normalnych kobiet więc lepiej być samemu niż z jakąś księżniczką, psychiczną czy puszczalską. " No właśnie tego od razu nie widać, o jednej mi wyszło jak się okazało że mój kolega ją zna i wie jak imprezowała (puszczała się, sam ją kiedyś miał) po dyskotekach... jedna to już chciała poznać moją rodzinę itd. a po 4 randce urwała kontakt od tak, kolejna była w porządku przez miesiąc a potem tak jej odwalało że nawet jej własna matka o tym mówiła... raz spróbowałem związku z młodszą ale nie atrakcyjną myśląc że doceni kogoś kto jest dla niej dobry... gówno najgorsza kobieta w moim życiu, porąbana konkretnie, przy mnie się do moich kolegów zalecała!!! Jak byliśmy razem, porażka na całej linii.

Gość gość
Hm... Przecież jest wiele ładnych, normalnych dziewczyn. Nie musi być to modelka jak z żurnala. Nikt nie jest idealny. Ja też nie jestem doskonała. Choć mówią, że jestem ładna. Aczkolwiek nie piękna jak modelka. Ten cellulit, metr sześćdziesiąt wzrostu,pojawienie się pierwszych zmarszczek mimicznych spędzą mi sen z powiek. Ale mój facet mnie kocha taką jaką jestem. Jeśli nie potrafisz żadnej dziewczyny pokochać to zostaw te dziewczyny w spokoju, dla innych mężczyzn. A Ty możesz czekać na tę swoją modelkę. Modelki też czasami wiążą się z mniej urodziwymi facetami. W rynku widziałam super kobietę z otyłym,kulawym, starym facetem. Trzymali się za rękę. :O także powodzenia.

Gość gość
Jedyna zaleta posiadania kobiety, i to juz slysze nie pierwszy raz na kafeterii, to taki zeby nie jechac na recznym. To brzmi jakbyscie sie poswiecaly dla nas z seksem, a to nieprawda bo dla was jest to na rowni przyjemne i potrzebne. Moge miec cale stado kobiet o takim mysleniu, ale mnie obrzydza wasza wulgarnosc pod tym wzgledem, wasze wyrachowanie. Gdize sie podzialy kobiety z tamtych lat, romatyczny delikatne, uprzejme, seksowne ? kiedys to bylo naturalne. Teraz mlode kobiety twierdza twardo, znjadz se kobiete bo bedziesz onanista? A co Ci to przeszkadza jedna z druga? ja mieszkam sam, mam najnowsze bmw 640d i stac mnie na wkacje 3 razy do roku, nie jedna ma chec, ale narazie przez 12 lat spotkalem tylko jedna nprawde kobieca i inteligetna kobiete z ktora potencjalnie moglby sie zwiazac, reszta rozklada nogi bez rozpoczacia nawet konwersacji. marnie to o was swiadczy.

Gość gość
to ze podobaja ci sie dziewczyny w wieku 15 lat swiadczy tylko o tym ze masz malego penisa i boisz sie prawdziwych kobiet bo jest ci wstyd

Gość gość
"gość to ze podobaja ci sie dziewczyny w wieku 15 lat swiadczy tylko o tym ze masz malego penisa i boisz sie prawdziwych kobiet bo jest ci wstyd" - moze zaadresuj do kgo piszesz. ????????!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
co za pedofilia sie tutaj szerzy

Gość gość
Ależ niech każdy układa sobie życie jak chce. Nikt za nikogo nie przeżyje życia. tak, seks jest przyjemny. Zwłaszcza jeśli robi się to w ukochaną osobą. Nie jest wtedy taki pusty, mechaniczny. Poczucie bezpieczeństwa i tego ze jest się potrzebną. no i co z tego że masz bemkę? To tylko kupa blachy, ktora z wiekiem traci na wartości. Choć fakt, fajnie przejechać się np. 200 km/h ale to nie nasze polskie drogi ;)

Gość gość
Wiesz co, masz racje auto nie ma dla mnie znacznia, poprostu stac mnie an dobre rzeczy i tyle. Dla mnie kasa nie ma znaczenia, i w normlanym zyciue sie z tym nie obnosze. Ale jak widze jak reaguja polki na takie rzeczy to odechciewa mis ie od razu znajomosci.

Gość gość
Poza tym jesli szukacie madrego, faceta ktory odniosl sukces , ma pasje, jest zadbany i potrafi sie ubrac i chceci miec pikene zycie uslane rozamie. Niestety ale same musicie spleniac wymogi faceta. szczupla ,zadbana, dobrze ubrana, piekny usmiech, sztywne cycki, okragly tylek, ma jakies pasje i cos do powiedzenia, fajnie jak ma swoj jakis majatek czy chocby mieszkanie, zeby nie byla uzalezniona od faceta calym zyciem. ile jest takich kobiet ? jak mowie przez 12 lat kariery spotkalem jedna. Ktora pomimo tego ze odniosla sukces, i byla poiekna, nie zaszla wysoko bo sypiala z kim popadnie, i byla w miare normlana i nie oderwana od rzeczywistsci, po prostu normlana wartosciowa kobieta. Ja nie potrafie byc z kobieta ktorej imponuje moje auto:/, mieszkanie czy drogi zegarek.

Gość Giaana
Skoro tak ci dobrze, to po cholerę o tym piszesz?

Gość ThisIsTrueeeee
Giaana - widocznie nie jest mu tak dobrze... nikomu samotność nie służy

Gość gość
@thisistrue - masz racje. Gianna nie zrozumiala tego ze ubolwam na tym, z enie moge znalezc odpowiedniej partnerki a te ktore znajduje se takie jak napisalem wyzej. Zreszta, szczerze mowiac, wlasciwa kobieta ktora ma dobre serce, i jest pikena i lubi seks, (bo fajne ale lodowate tez mialem :/, nic przyjemnego na dluzsza mete), moze byc biedna jak mysz koszcielna. najwaznejsze, zeby jej sie chcialo, dbac i kochac swojego faceta. Co nie oznacz , ze ma mi sluzyc jak Panu..