Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem 30 letnim kawalerem i dobrze mi z tym

Polecane posty

Gość ThisIsTrueeeee
A daj spokój autorze jak się zadawać z kimś beznadziejnym to lepiej być samemu, ewentualnie w seks układzie o ile takie coś Ciebie interesuje

Gość gość
@this is true - facet od bmki nie jest autorem zeby bylo jasne. Nie zauwazelem , z eon takz enie ma niku. Odnosnie twojej wypowiedzi to seks uklady mi nie pasuja.

Gość gjijji
mam podobnie - zarabiam trochę mniej ale i tak kasy mam nadto dla siebie - po co mi małżeństwo? Im bardziej obserwuję inne związki i dostrzegam serie kłótni,walk i ciągłej rywalizacji odechciewa się czegoś takiego. Samotność jest wtedy zła gdy sami robimy z niej problem. Jeżeli nie lubimy być sami se sobą czemu oczekujemy że druga osoba może nam dać szczęście? to niedorzeczne. Mam 30 lat,pracuję,mam swoje pieniądze i nikt mi nie mówi na co mam je wydawać,nikt mnie nie przerabia na swoją modłę i widzimisię. A kobiety w związku po pewnym czasie się takie stają - zaborcze i apodyktyczne. Kawalerstwo jest dla mnie błogosławieństwem i teraz już wiem że umrę jako człowiek wolny - i dobrze mi z tym.Żyję w ogromnej strefie ciszy i spokoju.

Gość gość
Mam podobnie tylko mniejszość sam we własnym mieszkaniu i zarabiam 4 000z groszem na rękę

Gość taki sam
tak trzymac panowie