Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

usg

Polecane posty

Gość gość

Hej,w 6 tyg byłam u gin i powiedziała ze za wcześnie na USG kazała przyjść za 2 tygodnie wiec przyszlam po 2 tyg na wizytę i robiąc USG powiedziała ze nic jeszcze nie widać i mam przyjść znowu na kolejne USG za 2 tyg. Martwie się bo to będzie 10 tydzień i nienwiem co o tym myśleć jeśli nic nie będzie widać.Ostatnia miesiaczke miałam 6 lipca i według lekarza to 9 tydzień teraz by był a mnie się zdaje ze po prostu jest 2 tyg różnicy ale się okaże w przyszła środę. Dziękuje za odpowiedz

Gość ojajaaaaaa
ojj to bardzo, bardzo świeża ciąża :)) Na razie się niczym nie przejmuj, ponieważ u każdej kobiety to inaczej przebiega :) Mi ciąże zdiagnozowano w 5 tygodniu :) Wtedy też zobaczyłam pęcherzyk ciążowy (taka 3mm kropka na środku macicy) i kazano mi przyjść w 9 tc i wtedy widać było już zarodek :) Ale spokojnie, czasami tak jest, że owulacja jest nieco później i wiek płodu się nie zgadza :) Moja mała do 25 tc. była mniejsza o 1 tydzień, dopiero teraz wyrównała i jest tak jak powinno :) A za 2 tygodnie mam termin porodu :)

Gość gość
Bardzo dziwne.... Ja w 6 tyg już dostałam zdjęcie mojej malutkiej fasoleczki, chodzisz do lekarza prywatnie, czy na kasę chorych? Bo jeśli na kasę chorych to może jakiś stary sprzęt i warto by było wybrać się prywatnie i potwierdzić czy to ciąża czy nie i jak pęcherzyk się rozwija! Ja bynajmniej bym tak zrobiła! Pozdrawiam

Gość gość
oj długo coś nie widać Ja bym tego tak nie zostawiła i poszła do innego lekarza na usg.,

Proponuję jak najszybciej umówić się do jakiegoś dobrego lekarza (najlepiej wybrać takiego, który pracuje w szpitalu w którym zamierzasz rodzić i najlepiej jak taki lekarz poprowadzi Twoją ciążę) Ja tak zrobiłam, w całej ciąży miałam wiele komplikacji i jestem z tego wyboru bardzo, bardzo zadowolona !

Gość gość
tak chodze prywatnie,moja lekarka pracuje w szpitalu

Gość gość
idź koniecznie do innego gina na tym etapie (8 tc) ciąża już powinna być potwierdzona