Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sławek09

Miłość to ból

Polecane posty

Gość Sławek09

dzisiaj po raz kolejny się o tym przekonałem. Kochać kogoś i nie móc być ze swoim spełnieniem marzeń, moje życie to jedna wielka porażka. Kobieta, która nie jest ze mną jest w ciąży i dopiero teraz dotarło do mojej gównianej osoby, że już nigdy nie wezmę ją w ramiona i nigdy nie powiem, że jest sensem mojego życia i marzeniem, które się ziściło i dla którego warto umrzeć nawet w męczarniach. Po zakończeniu naszej znajomości zraniłem ją, czego teraz kvresko żałuje. Kocham ją pomimo 14 miesięcy braku kontaktu face to face. Chciałbym zapaść w sen i nigdy się nie obudzić. KOCHAM RemS. Na zawsze i na wieki, nikt już dla mnie nie będzię tak ważny, nikogo już w moim życiu nie będzie. "Jesteś dla mnie wszystkim, wszystko jest Tobą" KCT :*** Przepraszam wszystkich, ale musiałem to wyrzucić z siebie.

Gość znawca obrzydliwości kobiet
rozumiemy. miłość to gówno i dzieki bogu ja już nigdy się nie zakocham, dopiero teraz zaczyna się dla mnie życie!! :)

Gość Sławek09
mam dosyć wszystkiego 3x i ostatni...

Gość Sławek09
Niech ktoś się do tego odníesie. Czuję się jak śmieć i mam dosyć wszystkiego.

Gość gość
to wszystko minie... potrzeba na to trochę czasu...

Gość zdradzona aga
a ja cię rozumiem, bo osoba bez której nie jestem w stanie zyć za 3 tyg bierze ślub, też go straciłam na zawsze...a od rozstania minęło 1,5 roku...