Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musi być mój

Odpowiedź ustna o co chodzi

Polecane posty

Gość musi być mój

Weszła narzeczona szefa on stał i układał papiery z sekretarką szef ,,Kochanie gdzie masz czapkę, szalik, rękawiczki ? Tyle razy cię prosiłem."  narzeczona szefa ,, Po pierwsze dobrze cię widzieć kotku, a po drugie to wiesz że rzadko choruje, ale to ja martwię się o ciebie''  sekretarka wyszła  szef ,,Jako pani doktor możesz mnie przebadać w odpowiedni sposób odpowiedź ustna bardzo miłe widziana, a ja " i nie dokończył. Przez całą rozmowę mizial ją po szyi. O co chodzi z odpowiedzią ustną. Co on miał na myśli?

Pewnie chciał, żebyś rzucił się na niego i zdarł ubranie, podczas, kiedy jego narzeczona będzie patrzeć się, bawiąc się długopisem. Potem chciałby rzucić Ciebie na stół i pojechać ostro zrzucając rzeczy ze stołu. Potem dołączy się narzeczona z wielkim termometrem i gumowymi rękawicami.

Gość musi być mój
Chce poważnych odpowiedzi.

To jest poważna odpowiedź. Gdyby nie miał ochoty na Twój tyłek i nie chciał pojechać w trójkącie, to nie snułby takich zbereźnych insynuacji w Twojej obecności. To chyba oczywiste.

Gość musi być mój
To nie było w mojej obecności. Ja byłam w innym pokoju ale miałam uchylone drzwi.

Gość gość
Chciał ci ją wystawić, jest rogaczem.

Gość musi być mój
Ona go.nie kocha.

Gość musi być mój
Jestem kobietą.

Gość musi być mój
O co chodzi z tą odpowiedzą ustną?

Kocha go, a jak wrócą do domu, to będą robić takie rzeczy, o których nigdy Ci się nie śniło. Ciesz się ich szczęściem, zamiast doszukiwać się podtekstów.

Gość musi być mój
Co on w niej widzi ? Ona się nie maluje, nie chodzi w szpilkach. Ładna to może to jest. Ja nie widzę nich pięknego w nej. On za to przystojny, bogaty. A ona pewnie jest z nim tylko dla jego kasy.

Ważne, że widzi w niej to, czego nie zobaczy w żadnej innej kobiecie. Widać kocha ją, a to najważniejsze. Z miłością nie wygrasz.

Gość musi być mój
Hehe. Ta ta ona napewno nie jest idealna. Niby co on może w niej takiego widzieć?

Gość musi być mój
Ona jest bardzo dziwna. Nie opowiadała i ślubie, o planach. Ubiera się fajnie ale pewnie on sponsoruje jej to wszystko. Nie wiem co on w niej widzi

Znajdź sobie swojego księcia i przestań przejmować się cudzymi sprawami. Na dobre Ci to wyjdzie.

Gość musi być mój
Zakochałam sie w nim i chce byc z nim.

Gość musi być mój
On bedzie moj. Tylko jeszcze nie wiem co mam zrobic jaka byc.

Gość mała smutna rozwielitka
Z Twojego opisu jasno wynika, że on Cię kocha. Może jeszcze tylko o tym nie wie. Czy powinien się dowiedzieć? No, to już sama musisz stwierdzić. Trudno rozwiązywać za kogoś dylematy moralne.

Gość musi być mój
Ja pracuje dla niego. W lecie ubrałam się w dekold taki że moje piersi wyskakiwaly, spódnica ledwo d*pke zakrywała, a on nawet nie zareagował nachylalam się niby długopis mi spat schylilam się i było mi widać a on nawet nie popatrzył.

Wyślij mu kosz z owocami i dołącz do niego miły, gustowny, zawadiacki liścik z wyznaniem skrywanej miłości. Przejrzy wtedy na oczy i zrozumie, kogo tak naprawdę kocha. Rzucicie się sobie w ramiona, jak na czarno-białych filmach z Humphreyem Bogartem, on - piękny i przystojny, i Ty - delikatna różyczka nieśmiało kusząca swoim pięknem. I nigdy już nie uwolnicie się z miłosnego uścisku, a świat stanie się kolorowy i pełen musicalowej muzyki i tańca. Koniec.

Gość musi być mój
Tak się zastanawiam. Chyba mu nie chodziło o przebadanie. Wtedy trochę kaszlal, smarkał. Ale niby ona miała go przebadac z jakiej racji?

Gość musi być mój
Ona jest głupia nie zasługuje na niego.

Zamieszczasz te tematy i tutaj? Dziewczę ma świra na punkcie szefuńcia, co pięć sekund jak nie jego narzeczona to inna sekretarka i tak w koło Macieju już chyba od paru miesięcy.