Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martusia1989_24

Seks dominacja a szacunek do siebie

Polecane posty

Gość Martusia1989_24

Hejo. Temat dla dziewczyn. Jestem 23-letnią dziewczyną i jak większość z nas lubie gdy facet dominuje, nawet bardzo. Za to w związku jestem stanowcza i raczej nieuległa. Mam pytanie do was ? Czy jezeli pozwalamy facetom dominować w seksie to czy to nas w jakiś sposób nie poniża?? ze my jestesmy słabe a to oni rządzą ? Hejo. Marta

Gość niewolnikmax
zyjesz w bledzie i nie jestes jeszcze kobieta ..... kobieta zawsze i wszedzie rządzi i posiada ostateczne slowo i mow za siebie bo nie kazda lubi jak facet ja szmaci jak ciebie ....

Gość aron
Dlaczego temat dla dziewczyn,skoro dotyczy wszystkich.Ja uważam,że na polu seksualnym dopuszcza się niemal wszystko co jest przyjemne i zadowala obie strony,a w życiu szacunek do drugiej osoby powinien być odwzajemniony.To spora wartość,która coraz częściej staje abstrakcją.Szkoda że tak się dzieje.

Gość niewolnikmax
nigdy nie bedziesz traktowana powaznie w zwyklym zyciu ( nawet jak myslisz ze tak jest) jesli bedziesz ulegla suka w sprawach łóżka ..... to zreszta dla mnie zenujace i nie meskie jako dla faceta kiedy mezczyzna czerpie przyjemnosc z ponizenia kobiety hehehe zal pl .... to zawsze przeniesie sie na zycie bo sex to czesc zycia . Kazdy facet kocha kobiety (prawdziwy facet) to my ulegamu wam waszemu pieknu i kobicosci a to wy pozwalacie nam na zblizenie lub sama rozmowe i taka jest natura .... wzrokowiec kocha co piekne i zrobi wszytsko by w jakis sposób spróbować to czego chce .... wiec facet zawsze bedzie ulegly i zrobi tylko to na co kobieta pozwoli nie przekraczajac granic jakie ona ustali ... wiec prosze cie nie mow mi tu o uleglosci kobiet bo takie cos nie istnieje ... Nawet jak myslisz ze jestes ulegla ( nie jestes) tylko chcesz by twoj partner spelnial twe fantazje wedle twych oczekiwan .... A facet ktory kocha wladac kobieta to ciota pedal zwykly lamus ktory w meskim gronie zawsze byl na 2gim miejscu i odbija sobie to na was Kobiety a czym bardziej tepa dziewczyna powie ze jest meski hehehehehe :) a meskosc to szacunek do Kobiety uleglosc w jej str ale i sila odwaga i stanowczosci .. jednak tylko dlatego by nie zawiesc jej w trakcie sluzby jako facet a nie by wykozystywac to przeciwko .. Damie .. albo mam to w d... hehe zalosne i tyle macie podejscie

Gość Martusia1989_24
niewolnikmax* skąd wiesz, że szmaci i co ja robie w sypialni? dominacja to pojęcie raczej względne ja pytam ogólnie o dominacje. I może trochę kultury, bo ja Ci nie ubliżam a to ty zachowujesz sie jak plebs.zero kultury.

Gość gość
to co sie dzieje w lozku to jest teatr, zabawa ludzie ktorzy maja kompleksy, nizsze poczucie wartosci maja problem z byciem uleglym najzdrowiej jest jak raz mozna byc uleglym, raz mozna dominowac rownowaga jest zachowana, nikt nie ma z tym problemu jesli ja ostro potraktuje moja kobiete, to ona moze zrobic to samo nastepnym razem i ja nie mam nic przeciw temu

Gość Martusia1989_24
faktycznie @niewolnikmax, zgadzam się z Tobą w 90%. ale mi nie chodziło o dominacje chodź tu szmato w******m Cie d****o itp itd tylko o dominacje w takim sensie, że podczas stosunku facet wie czego chce, jest jakby to określić troszeńke dziki if u know what I mean. co na to powiesz? POzdrawiam.

Gość niewolnikmax
pytalas czy jesli facet dominuje to jest to dla was ponizajace .. jesli ktos dominuje nad kims to ta 2ga str jest ponizana prawda? wiec odp Ci ze tak wed mnie jako faceta jest to dla ciebie ponizajace bo jestes Kobieta ... a ponizenie raczej lezy po meskiej str bo to my jestesmy silniejsi i jakos tak wytrzymalsi ... przepraszam jesli cie urazilem nie mialem zamiaru .... jednak nie wiekszosc lubi dominacje faceta a zdecydowanie ... wed mnie oczywiscie

Gość niewolnikmax
ach to kochana oczywiscie ze jesli facet jest dziki to nie znaczy ze ty jestes ponizona bo ty jako Kobieta dalej masz wladze ... jak wszedzie czy na ulicy czy w zyciu czy gdziekolwiek indziej .... kazdy facet jest dziki czy nazwie sie dominujacym gosciem czy uleglym zawsze jesli ma na cos ochote a ty na to jako Kobieta zezwolisz to zachowuje sie jak pies ( bo tak to mozna nazwac) ... wiec olejmy cieple kluchy . facet ma bys spontaniczny pomyslowy i na maxa dziki by was zadowolic .. to tez rodzaj sluzby wam Kobiety bo wy przez to nie musiscie sie starac i myslec tylko poddajecie sie zabawie ktora i wam sie podoba ale wychodzi ze str faceta i to0 on ma sie starac by tobie sie podobalo ...

Gość Martusia1989_24
a dlaczego Twoim zdaniem kobiety lubia zdecydowanie faceta w łóżku ? Czy zdecydowanie nie podchodzi trochę pod dominację ? hm ?

Gość aron
W związku ważne jest,żeby rozmawiać ze sobą o swoich potrzebach,marzeniach i fantazjach.I próbować je spełniać.Nie widzę tu nic poniżającego,a wręcz przeciwnie.Problem w tym,że do wszystkiego trzeba dojrzeć.

Gość gość
myslicie ze aktor ktory gra zlego czlowieka, meta spolecznego ma przez to niskie poczucie wartosci?? :) to jest gra, zabawa w sexie jest tak samo, ludzie ograniczeni, z kompleksami mysla ze jak w sexie bede ulegli to w zyciu bede tez tak traktowani ten kolega niewolnikmax mysli ze to kobiety wola dominowac?? i ze facet ktory lubi dominowac to cos z nim jest nie tak?? czlowieku, masa kobiet uwielbia byc zdominowana, i to jest natura, naturalna kolej rzeczy przez twoje podejscie kobiece fantazje przeradzaja sie we frustracje, bo jak tu powiedziec takiemu facetowi jak ty ze kobieta chce byc zdominowana? lepiej poszukac nieokrzesanego kochanka, i tak sie stanie jak ty sie bedziesz czul jak twoja dominujaca pani znajdzie sobie kogos kto ja zdominuje bo ma takie fantazje a z toba, zalozmy uleglym fajtlapka o tym nie pogada? no jak sie bedziesz czul? jak kompletne zero, bedzie cie to ogromnie bolalo facet ma brac zycie w swoje rece, facet zabijal, polowal, dominowal to jest nauralna kolej reczy, dlatego zdecydowana wiekszosc kobiet chce miec faceta madrego, zaradnego, ktory zadba o wszystko i tez zdominuje kiedy trzeba oczywiscie jak ktos jest fajtlapa, nieudacznikiem a chce dominowac, to nie jest facet, tylko dno facet ktory ma cele, marzeia i je realizuje moze i dominowac ku uciesze partnerki i moze sobie pozwolic bez kompleksow aby byc zdominowany dla przyjemnosci swojej partnerki, ale to nie jest jego naturalna rola

Gość niewolnikmax
nie zdecydowanie .. wiesz dlaczego ? kochana bo wy jestescie leniwe na maxa jako gatunek ktory wie ze ma wladze nad nami .... wy oczekujecie my musismy podolac dla was wszedzie i wkazdej dziedzinie zycia , po 2gie kobieta nie lubi uleglosci u faceta bo kojazy sie jej to z brakiem bezpieczenstwa ( ale kazdy ma prawo interpretowac uleglosc i dominacje na swoj sposb) .... a wiec odp na twe pytanie kochana lubisz zdecydowanych facetow bo trudno bylo by tobie i nie wypada podbic do nieznanego goscia ktory ci sie podoba i zabrac co chcesz i zrobic z nim to na co masz ochote dlatego wymagasz to od niego ... hmmm powiem ci tak kobiety dominujace w zyciu i w seksie sa oblegane na maxa ( wiem co mowie) maja wszytsko co zechca bo biora to czego pragna, facet ktory chce bys taki sam jak dominujaca kobieta hehe jest zalosny ... ulegla dziewczyna zawsze bedzie ofiara a jej facet zawsze bedzie patrzec na kobiety ktore zdominuja go swoja osoba i stylem a nie zechca poderwac i zdobyc ulegloscia... Dlatego popatrz ... to facet prosi cie na kolnach o reke , to facet o ciebie zabiga to facet otwiera ci dzwi to facet ustepuje ci miejsca to facet nie ma prawa cie udezyc .. zas ty masz prawo robic wszytsko wiec i w seksie ty jako Kobieta podswiadomie pragniesz konkretnego goscia zdecydowanego by sprostal twym wymaganiom ale bys sie za bardzo nie musiala starac

Gość znawca obrzydliwości kobiet
no tak to jest poniżenie ale wy przecież jesteście słabsze no i głupsze od mężczyzn, seks odzwierciedla tą prawdę dlatego jest piękny

Gość niewolnikmax
stary prosze cie .... zjem cie na sniadanie w kazdej dziedzinie hehehe prosze cie ... facet polowal zabijal .. w jakich czasach zyjesz bo ja nie poluje i nie zabijam hehehe ale z toba mogl bym zrobic co mi sie podba bo widze po twych bzdurach ze jestes przemadzalym samcem alfa ktorych nie znosze .. masz racje sex to gra film mozna zagrac co sie chce jak sie zechce wazne by 2giej czesci nie robic nic zlego ... ja wole kobiety dominujace bo kocham takie ale nie znaczy to ze jestem fajtlapa hehe a wrecz odwrotnie ( pozory myla ) zapamiataj to na zawsze bo sie przejedziesz..... Racje masz jednak w tym iz kazdy powienien sie szanowac i grono kobiet lubi byc zdominowane ale jak wspomnialem "dominacja" kazdy interpretuje to inaczej wiec prosze cie .....

Gość niewolnikmax
znawca jestes zerem hehehehe jestes kims kto nie mial i nie bedzie mial kobiety nigdy hehe poleci wlasnie na ciebie taka ulegla suka (pseudo kobieta) hehe a ty bedziesz sie czuc mesko walac ja ... nienawidze braku szacunku do Kobiet zapewne smierdza ci skarperty pracujesz na 3 zmiany nie piezesz portek i jestes zly na caly swiat ze piekna Dama i ta i tamta nawet nie zwraca na ciebie uwagi ---- wiem tez bym tak na twym miejscu pisal bo lepiej jest obrazac niz starac sie .. i wlasnie o takich gosci mi chodzi hehehehehe

Gość bombing
powinnas Ty dominowac w łóżku jak i w życiu ... bo potem facet niee będzie cię traktował poważnie . w naszym związku rządzi kobieta ,i w życiu i wszędzie . Nie chcesz być bardziej dominującą ?

Gość niewolnikmax
a i ps jak moja Pani zechce by ja ktos zdominowal to napewno kaze zrobic to mi bo ja jako facet czyli str ulegla zrobie to lkepiej niz kazdy z was ... nie wiem czy rozumiesz bo to troszke moze byc skomplikowane dla cibie .... jestem po str uleglej wiec wiem jak zadowolic kobiete bedac jej poddanym jak i z drogiej str bo sam wiem czego oczekuje .. wiec napewno ma Pani nie poprosi np ciebie bys ja zdominowal bo sam zrobie to 200 razy lepiej przy czym nie przekrocze zadnej granicy jaka moja Pani ustali

no cóż ty jesteś niewolnikiem z wyboru ale kobiety są po prostu słabsze i dlatego z natury są niewolnicami

kobiety lubia jak sie prekracza granice wtedy maja najwieksza rozkosz

Gość niewolnikmax
ale jak slabsze w czym ... miezysz stosunki damsko meskie swoja sila? jasne masz prawo myslec co chcesz nie moge cie oceniac .... ale pamiataj ze Kobieta ... za kobiete facet zabije ( jej facet) wiec jest silniejsza od ciebie o stokroc , Tylko ciota miezy sie z kobieta swoja sila fizyczna .. Kobiety sie sanuje i to kobiety zadza swiatem i wszytskim co z wladza zwiazane i tylko prosze cie nie wyskakuj mi tu z tym ze faceci sa kierownikami firm czy zadza panstwami itp :) a jesli chcesz z tym wyskoczyc to odp ci na to ptranie . Jest tak dlatego bo to krwawy sport Kobieta woli wladac takim facetem ktory wlada swiatem niz wladac samym swiatem ( po sie narazac?) ...... :) facet szuka kobiety dominuajcej zawsze po to by jej ulec Kobieta szuka meskiego dominujacego faceta by nim zawladnac i posiadac go ...

Gość frustracja20
A ja się wypowiem ze swojego doświadczenia. Mój charakter ludzie określają jako nie do okiełznania. W związku z tym, że rzadko kto może mnie poskromić na codzień, tak bardzo uwielbiam być tą zdominowaną jednostką w łóżku. A to czy czujesz się wykorzystana i poniżona to kwestia nastawienia.

Gość niewolnikmax
frustracja ... jak moge cie prosic zalukaj na moj temat jak moge cie prosic

Gość eh co ten niewolniczyna bredzi
Nie ma to jak dostać wykładnię dominacji od gościa, który pisze o sobie per "niewolnik". Wszystko zależy od ludzi, ale ja osobiście po ostrzejszej zabawie w łóżku jestem gotów spełniać życzenia kobiety poza nim. Nawet jeśli z boku wygląda to na wejście pod pantofel, to mi to nie przeszkadza, bo wiem, że w łóżku to ja decyduję. I z tego co czytam, wielu facetów tak ma.

Gość gość
no tak w lozku dominujesz ale dlatego ze kobieta Ci na to pozwala ;] a nie' bo ty tak chcesz' ;] wiec jak by nie bylo spelniasz kobiece zachcianki, jesli by sie kobiecie to nie podobalo to bys musial robic to na co ona Ci pozwoli. kobieta lubi jak facet jest stanowczy i męski w łozku bo jezeli jest na codzien ulegly jej to jej sie moze wydawac ze jest c*pka, lubi byc podziwiana i dominacje odbiera bardziej jako twoje pozadanie a co za tym idzie wzrasta jej samoocena czy dobrze myślę ???:D

Próbuję jakoś rozszyfrować myśl w poście powyżej i nie za bardzo mi idzie. To mniej więcej tak - chce mi się pić i kupuję coca colę, więc robię to, czego chce ode mnie producent. Spełniam jego życzenie, wręcz jestem mu uległy. Dobrze to zrozumiałem? Cofając się krok w tył - sprawa uległości pojawia się już na etapie, gdy poczuję pragnienie. Więc - kolejny krok w tył - Bóg mnie stworzył uległego w stosunku do Coca Cola Company? Albo nieco inaczej - osobnik X - który lubi dominować - ma dwie partnerki, które lubią być zdominowane. Jedną czasem spierze po tyłku, spoliczkuje, zwyzywa itd. W stosunku do drugiej jest łagodny, czuły, delikatny, normalnie pluszowy miś. Wg Twojej teorii - w stosunku do pierwszej jest uległy, bo robi, co ona lubi, w stosunku do drugiej - dominuje, bo robi coś, na co wprawdzie nie ma ochoty, ale przynajmniej nie postępuje zgodnie z jej marzeniami? O to właśnie chodzi w tym wywodzie? Więc może inaczej - chce mi się seksu. Mogę zaspokoić to w ten czy inny sposób. Wybieram to, co lubię i jest fajnie. I podobnie druga strona - orgazmu można dostać w ten czy inny sposób, ale akurat sposób z udziałem dominującego faceta jest ciekawszy. Raczej tak to traktuję. Oczywiście, jest w tym pewien element teatru i gry, bo gdyby dominacja polegała na zabawianiu się w ten sposób z kobietą, która tego nie lubi, mówilibyśmy raczej o g****ie czy innego rodzaju zwyrodnieniu.

Tłumaczę.....Kobieta decyduje i mówi Kochanie popieść mnie czule, popieść mnie tu na dole, ooo tak mocniej wyżej w lewo..... teraz złap mnie za tyłeczek, ale nie tak mocno delikatniej.... ooo tak, uwielbiam Cię .....jesteś wspaniały... a innym razem ta sama Kobieta decyduje.... zerżnij mnie mocno jak sukę, daj mi rozkosz, złap mnie za włosy.....mocniej, mocniej szybciej.... Ja tak robię, w zależności na co mam ochotę, czasem powiem że chcę zobaczyć jak się sam zabawia... hehe Ale to ja decyduję i nie powiecie mi że na dwa powyższe teksty mówione wprost do samca będziecie się wymigiwać lub robić co sobie chcecie, zrobicie dokładnie tak jak mówię.... hehee proste i skuteczne. Oczywiście, trzeba też nagradzać faceta, jak mój coś chce, zawsze chcę czegoś w zamian, obojętnie co ale wie że nie dostanie nic za darmo, ale najważniejsze że w tym jego podnieceniu widzę jak walczy ze sobą jak chce jak się ślini. Wtedy mówię zawsz patrząc mu w oczy: POPROŚ...... Ładnie POPROŚ...... Prosi, prosi i dopiero wtedy dostanie i tego go uczę :D I kto decyduje? JA :D

"Ale to ja decyduję i nie powiecie mi że na dwa powyższe teksty mówione wprost do samca będziecie się wymigiwać lub robić co sobie chcecie, zrobicie dokładnie tak jak mówię.... hehee proste i skuteczne." z tym że jeśli pojawi się naprawdę super męski facet to nie chcecie by był delikatny w łóżku tylko pragniecie by was zerżnął. ty mówisz o seksie ze stałym partnerem a to jest duża różnica

Hmmm Chyba właśnie zrozumiałem, co tenże niewolniczyna miał na myśli. Cassi - skądinąd czy mąż na krótkiej smyczy ma Cię zawieźć na siłownię? - to, o czym mówisz, to jednak zdecydowanie dominacja damska. Nieważne, czy życzysz sobie delikatności, czy życzysz sobie, aby Cię zerżnął jak sukę - życzysz sobie tego, on to wykonuje. Ja raczej miałem na myśli sytuację, w której kobieta lubi podporządkowanie, ale nie decyduje, jak ono będzie przebiegać, co zrobi mężczyzna itd. On decyduje, on dyryguje, ona zaś reaguje i się poddaje. Szczerze mówiąc, wydaje mi się, że takie zachowania jak opisane przez Ciebie możliwe są raczej w stałym związku. Bo czy aby na pewno powiedziałabyś "rznij mnie jak sukę" do faceta, którego zachowań erotycznych nie znasz?

aaaaaa to interesujące.....może czasem trzeba się zeszmacić żeby rządzić dalej i trzymać autorytet :D Tak, dam się ostro zerżnąć.... bo wiem że będzie dziko tak czy siak, ale ja tego chce..... i tutaj nie pisze o mężu tylko moim trenerze heheh :D Szybko go omotam, bo praktycznie jest już mój hihi