Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość daga1988

partner uzależniony od narkotyków twardych pomocy

Polecane posty

Gość daga1988

Mój chłopak od 14 miesięcy jest uzależniony od metaamfetaminy. Podejrzewałam ze coś bierze ale nie że zaszło aż tak daleko. Dowiedziałam sie o tym przez przypadek od jego znajomego, potem tylko utwierdziłam sie w tym przekonaniu znajdując w jego kieszeni w spodniach woreczek. Oczywiście nie miał wyboru i się przyznał. Zaufałam mu chociaż wiedziałam że prędzej czy póżniej weźmie. Obiecał ze już nigdy nie tknie tego i faktycznie po tym zdarzeniu nie wziął przez 2 dni, a teraz chociaż wiem ze nadal bierze wypiera się, twierdzi że mogę mu robić testy. Codziennie rano patrzę mu do nosa-krew, jakieś skrzepy. Niby zaczął jeśc normalnie(schudł 13 kg w ciągu roku), zaczął spać. Ale z pewnych źródeł wiem że nie przestał a podwoił dawki. I teraz moje pytanie czy da się oszukać testy? toksykologię i testy narkotykowe z apteki ?? Już po prostu nie wiem jak mu to udowodnić, jest za pewny tych testów. Chcę mu je zrobić ale boję się że wynik wyjdzie negatywny i co wtedy. Wyjde na idiotkę a on dalej będzie się śmiał i brał. Kocham go, mamy razem dziecko i nie chcę go zostawić, chcę mu pomóc ale on nie chce. Jest uzależniony i może by i chciał przestać ale nie da rady. Nie mam zamiaru za rok odwiedzać go na cmentarzu...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować