Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koniec z poceniem Electro Antipersirant

Polecane posty

Gość gość

Próbowałem! Również postawiłem na Electro antyperspirant .. w kategoriach, które mają specjalne adaptery .. A ja potrzebowałem wysuszyć czoło i plecy. Sukces przyszedł w dość krótkim czasie: Polecam na 100% .. lato spędziłem bez pocenia i w suchu. Spróbuj to sam. Wykorzystuje go i żona, ona leczy plecy , i jest bardzo zadowolona.

Gość gość
Cześć,ja na nadmierną potliwość mam electo antiperspirant.Zdecydowałam się tak ponieważ poleciła mi koleżanka.Wcale tego nie żałuję,że sobie kupiłam,dziś normalnie kremuję soboie ręce kremem,wcześniej nie było mowy ,przecież je miałam ciągle mokre. Jestem bardzo zadowolona,spróbujcie napewno też będziecie chwalić a polecać następnym co mają podobne problemy

Koniecznie ktoś napisał swoją opinię o poużywaniu electro antiperspirantu,Ja wkońcu też kupiłam i jestem bardzo zadowolona.Warto,polecam a z pocenie macie z głowy naprawdę

Gość frau goldszmit
Ja kupiła ostatnio electro wibrator. I jestem z niego na prawdę mega zadowolona. No i mniej się pocę!

Gość benek18
Ten electro antyperspirant to jedna wielka ściema! Naciągacze wypisują tu kłamliwe posty na forum, żeby wyciągnąć od was kasę!

Gość gość
Jeżeli ty banek18 nie masz problemy z poceniem więc bądź tak łaskawy a nie pisz takie głupstwa.Ja długo szukałem sposobu jak pozbyć się problemu z potliwością, jestem zadowolony że ktoś przyszedł na rynek z czymś co zbawi człowieka tej udręki.Jest widać,że nie masz pojęcia jak cierpią ludzie z nadmierną potliwością.Dlatego twoja dyskusja dla mnie nie ma wielkiego znaczenia.

Gość gość
Ok dzięki za info,też wypróbuję.Faktycznie jonoforezę zaleca nawet FDA.Obiecuję że napiszę :-)

Gość gość
Swój problem potliwych rąk też rozwiązałam za pomocą jonoforezy,fantastyczne wyniki.Dokupiłam adaptery pod pachy a teraz z tego urządzenia kożysta i córka.Obie jesteśmy zachwycone bo prawdę mówiąc wypróbowałyśmy chyba wszystkiego nic nie pomagało.Jedynie mogę polecić ponieważ jonoforeza umie leczyć spocone ręce i nogi ale posiada też dodatkowe adaptery do różnych części ciała w zależności gdzie tkwi problem.Powodzenia

Gość gość
krypto reklama opanowała forum