Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dziewczyny lubią takich pedałowatych wymoczków

Polecane posty

Gość gość
Przecież to młody chłopaczek, co się ciskasz? Pedała chyba nie widziałes:P Zaraz może coś znajde specjalnie dla Ciebie.

Gość gość
Ten "chłopaczek" ma 19 lat.

Gość Padaleczkanionu
czy mi sie wydaje czy ten typ ma makijaz na mordzie i szminke na ustach?

Gość Padaleczkanionu
pedolino

Gość gość
oczy to najmniej przydatny organ do oceny czy ktos jest pedalowatym wymoczkiem czy nie

Gość gość
Jak dla mnie on jest "ładny" wręcz "dziewczęcy" a nie przystojny.

Gość Perfect day
Haha, nieźle trafiłeś. To koleś z mojej szkoły. Owszem dziewczynki z gimnazjum czy liceum za nim szaleją.

Gość Perfect day
Zapomniałam napisać, że nie dawno ściął włosy i już nie jest imitacją Justina Biebera...

Gość gość
Perfect day, ile byś mu dała w skali od 1-10? Chciałabyś żeby taki koleś cię r****ł?

Gość Technik
Jakbym trafil na tego typa to nie wiem czy bym nad soba zapanowal zeby mu nie wp******ic

Gość gość
przecież on nawet r****ć by nie potrafił :o

Gość gość
Ja oglądałem film innego youtubowego playboya i on mówił w tym filmie że ten typ r****ł laskę 15 letnią własnie :D:D:D więc trochę pedofil z niego xD

Gość Aleksjej977
Z tego co zauważyłem to dzisiaj więcej jest pedałów o orientacji hetero niż homo.

Gość Perfect day
Niedawno* oczywiście. Nie, nie chciałabym aby mnie 'r****ł', jeny ludzie możemy zachować chociaż minimalną kulturę na tym forum? Z wyglądu nie jest moim zdaniem całkowicie pedalski ale ma przeraźliwie chude nogi jak na faceta. On musi trochę kreować się na pedała bo przecież właśnie tego wymagają jego fanki.

Gość gość
Perfect Day, nie no, wiesz... Tak tylko spytałem, czy chciałabyś, żeby cię r****ł. Chodziło mi o to, czy on ci się podoba jako facet.

Gość KRose
na pewno chcialaby zebys ja teraz j***l ale za kilka lat zrozumie ze pipe to ona ma miedzy nogami i nie potrzebna jej drugi PIPA w postaci "Faceta". hahahhahaa

Gość 6 zasad prawdziwego mężczyzny
prawdziwy mężczyzna nie gada jak c**a, jak c**a gadają pedały prawdziwy mężczyzna nie gestykuluje, gestykulują pedały prawdziwy mężczyzna nie gada dużo, dużo gadają pedały prawdziwy mężczyzna nie nosi szopy na głowie, szopę noszą pedały prawdziwy mężczyzna nie nosi rurek, rurki noszą pedały prawdziwy mężczyzna nie wrzuca filmików ze sobą na YT, filmiki na YT wrzucają pedały

Gość gość
O jakim r****niu wy mówicie? Ten typ doszedłby zanim laska by się przed nim rozebrała.

Gość Perfect day
Tak, oczywiście. Chciałabym aby mnie r****ł, j***ł, grzmocił, dzień w dzień. Chciałabym aby mnie przeorał tą swoją bujną czupryną. Czy tą fantazję da się spełnić? K***a ludzie wy p**********i jesteście.

Gość dres z osiedla
Jak taki wymoczek może się podobać dziewczynom?

Gość gość
Perfect Day, co się burzysz od razu?:D Ile byś mu dała w skali 1-10? I pomyśl, co byś z nim miała w takich sytuacjach: 1. Wracasz z nim ze szkoły, a tutaj podchodzi do was dwóch gimbusów postury twojego Czoklejda i chcą od was kasę. 2. Podbiega do was agresywny pies i chce gryźć 3. Trzeba zabić wielkiego pająka w pokoju Jak myślisz, kto by szybciej s********ł z miejsca zdarzenia? Ty, czy on? :d

Gość gość
PERFECT DAY ja tez mam do ciebie jedno pytanie. Orientujesz sie moze ile on ma wzrostu? Bo widzialam jak w komentarzach pod jednym z filmow pisal ze ma 188cm!!! Ale mi sie wydaje ze to bujda! Tak na oko ile on wg ciebie ma?

Gość Perfect day
Haha ogółem to oglądając te jego filmiki rzeczywiście cisną mi się na usta trzy słowa: zniewieściały, nastoletni chłopczyk. Na żywo wygląda nieco lepiej z twarzy ale posturę ma bardzo kiepską. Dałabym mu tak z 5.

Gość gość
188?! BUhahahhahahahaahahahaha! To chyba wliczając 4 kołowy rowerek na którym stoi + jego 10 centymetrowe kudły:D:D:D

Gość Perfect day
Haha oczywiście, że to bujda :D ile on może mieć tak na oko? Wydaje mi się, że 175 cm ale pewna nie jestem.

Gość gość
188cm co za kłamca z niego i mitoman :D