Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ktos mi przetlumaczy sen

Polecane posty

Gość gość

dwa dni pod rzad snilomi sie ze stoje kolo domu ,wychodze za rog ipodbiega do mnie kot ktory chyba sie chce lasic ale ja go odganiam (nie wiem czy to podswiadomosc ale nie lubie kotow w rzeczywistosci.)i wtedy nagle wyskakuje inny bialo czarny z dziwnymi dwoma wystajacymi klami i jednym gryznieciem w szyje zabija kota.ja wtedy uciekam do domu no i sie budze.i w drugim dniu gdy zasnelam po przebudzeniu odrazu przysnilo mi sie,ze siedzialam z jakimis mezczyznami9 i dwa razy wylalam piwo,a na sam koniec dusilam sie w gardle i znow sie obudzila. patrzylam na tlumaczenie sennika mniej wiecej sie sprawdza,cos tam byloo chorobie ,w poludnie nagle mnie wziela choroba.ale nie moge nigdzie znalesc tlumaczenia na temat kotow. bardzo prosze o pomoc

Gość gość
jeśli boisz się kotów to koty symbolizują kogoś, kogo darzysz niechęcią (albo coś). odrzucasz coś co jest dobre ze względu na powierzchowność, i potem tego pożałujesz, bo nie będzie drugiej szansy - dobry kot został zabity (tak jak uciekłaś ze strachu przed tym potwornym kotem) nie wierz we wróżby w snach.. to tylko twoja podświadomość daje ci znać o tym co cię męczy, ale z czego nie zdajesz sobie sprawy na świadomym poziomie. przeanalizuj to, ja cię nie znam, nie wiem co ci we łbie siedzi :)

Gość gość
zwróć uwagę na tło snu, na kolory (możesz sprawdzić co symbolizują), na nastrój snu. kim byli mężczyźni? w jakich okolicznościach wylałaś piwo? popatrz sobie na interpretacje pewnych symboli, które są stałe w naszej kulturze, np sarna symbolizuje często w snach dziewictwo, ogórek penisa/mężczyznę, takie proste archetypy.